April 20, 2014

OUTFIT/ NIKE ROSHERUN


I would say that since last two years, as Nike began to make new styles of their sneakers, also a new era started to develop. Era of wearing Nikes to every day outfits. Many bloggers styled them to all kinds of looks, because they gave the outfit a new perspective. It was attractive, unique and trendy, and it still is. 

The reason, why the Nikes became so popular is mainly in their cosiness. You can have them on your feet the whole day and there is no chance of feeling any pain even after running from one place to another all day. The next big advantage is that there are plenty of them in different colours, prints, designs and types, so that everybody can choose the right one. And I am still not talking about the chance that you can also style the sneakers completely by yourself! I have to say that if I could I would wear my Nikes all day every day until they would be totally destroyed. 

What about you and comfy shoes? Do you like wearing sneakers or you rather crave for heels? 

Řekla bych, že poslední dva roky, když Nike začali vytvářet nové styly tenisek, začala se vyvíjet taky nová éra. Éra nošení Niků k všedním outfitům. Spousta bloggerů je nosila ke všem možným lookům, protože dávaly outfitu novou perspektivu. Byly zajímavé, originální a stylové, a stále jsou. 

Důvod, proč jsou Niky tak populární, je hlavně v jejich pohodlnosti. Můžete je mít na noze celý den a není žádná šance, že byste cítili jakoukoliv bolest dokonce i po celodenním běhání z místa na místo. Další velká výhoda je, že jich existuje neskutečně moc v různých barvách, vzorech, designech a typech, takže si každý může vybrat ty jeho pravé. A to ještě nemluvím o možnosti vytvořit si své úplně vlastní tenisky! Musím říct, že kdybych mohla, nosila bych moje Niky každý den celý den, dokud by se kompletně nezničily.

Co vy a pohodlné boty? Nosíte rádi tenisky nebo radši sáhnete po podpatcích?


ZARA leather jacket, bag, jeans/ H&M t-shirt, bracelet/ NIKE Rosherun sneakers/ MK watch/ PANDORA bracelet

20 comments:

  1. Krasny botky, ja uz snad taky zacnu tomuhle trendu prichazet na chut, kdyz vsude vidim tak hezky designy tech bot :) a prijde mi, ze v tomhle ucesu vypadas starsi!
    Dom by Dom

    ReplyDelete
    Replies
    1. časem tě to taky pohltí :D jsou prostě super! jo a to je možný, že vypadám starší, ale kdybys mi to nenapsala, tak bych si toho asi nevšimla :D

      Delete
  2. Skvělé botky máš!! A naprosto s tebou souhlasím:) Nike boty jsou skvělé na každodenní nošení, jsou super pohodlné a teď už i navíc módní a jsou zkombinovat s lecčím:)) Já mám doma airmaxky a nemůžu si je vynachválit:)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. air maxy jsou taky super! líbí se mi taky ty air max thea, ty jsou krásný, ale až moc drahý :(

      Delete
  3. Moc krásné boty Juli, jsi kočka a moc ti to sluší :)
    Nad Nike Run přemýšlím, ale ještě nevím :) tyhle vypadají oopravdu pěkně :)

    ReplyDelete
  4. Such a pretty casual look. Love the way you wore your hair!

    http://bellapummarola.blogspot.it/

    ReplyDelete
  5. mně se to ze začátku vůbec nelíbilo, k některým outfitům to podle mě prostě tolik nejde :D Ale v tomhle jsou ty boty skvělé! sluší ti to :) až jsem začala uvažovat, že si je možná také pořídím :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. páni, tak to jsem ráda, že jsem tě na ně takhle navnadila :D jestli si je pořídíš, tak určitě nebudeš litovat, jsou fakt super pohodlný! :)

      Delete
  6. gefällt mir richtig gut dieser post, du schönheit :)

    ReplyDelete
  7. Love the outfit!!! I also love this trend of using sneakers with all kind of outfits!!!
    www.styleincouple.com

    ReplyDelete
  8. Ty botky jsou fakt nádherné a tys je ještě takhle skvěle sladila! Moc se mi ten outfit líbí, myslím, žes jim dala spolu s tou kůží uplně jiný rozměr. Já bych je taky nosila každý den, celý den. Přesně jak říkáš, nejlepší je na nich ta variabilita, originalita a pohodlnost k tomu. Palec hore! ;)

    Style by Eliza.

    ReplyDelete
  9. Wonderful Outfit ,the Sneakers make it perfect!
    follow new ,follow back?

    kisses

    ReplyDelete
  10. Jsou pěkné a už napohled vypadají pohodlně :-)

    ReplyDelete
  11. Krásny outfit. Tie botasky sú úžasné

    pls follow me:
    anahjalliyah.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. Já po nich toužím už hrozně dlouho, ale furt na ně nedokážu našetřit :D

    ReplyDelete
  13. Taky si je chtěla pořídit ale tady v Německu je má každá druhá holka a to jako doslova :D Spíš teda Air-Max ale i tak mě to už tolik neláká :(
    Ale každopádně tobě moc sluší a jseš hrozně krásná! <3

    ReplyDelete
  14. Jsou nádherné :) taky mám ráda tenisky na normální nošení

    ReplyDelete

Thank you for all your lovely comments!