April 28, 2015

OUTFIT/ HOT PINK


47 (2 of 17)

Long time, no see, right? But now here I am again and I am really enjoying it, because blogging is simply my thing. I missed it so much, but unfortunately I had my reasons, why I couldn't spoil you with my marvellous posts every second day. I think I kind of needed a break, like some animals need their winter sleep. I had to clear my mind and realize, what is really important to me. And maybe it's becoming my tradition, because almost every year I didn't keep posting so often over the winter. :D Hopefully I'm just kidding and it won't be like this anymore, but also I don't want to make some promises, I can't keep.
Otherwise I feel pretty great last weeks, not only because of the weather. I am not mentioning that my hairdresser really ruined my hair, but apart of that everything is splendid. So please don't look at the hair, it's a disaster, but it's just a hair, right? 
I also got a new shoes that I longed for a really long time. Although I've never guessed they will be pink, they are awesome! My other favourite thing is this leather backpack from Asos. I got it as a Christmas present from my mum and it's the best thing in my closet for sure. 
What do you think about my outfit and how are you doing after those long four months without me? :D

P.S.: Make sure to follow me on Snapchat, where you can see all of the behind-the-scenes pictures and videos! @julidvorak

Dlouho jsme se neviděli, že? Ale teď už jsem tu zase a vážně si to užívám, protože blogování je prostě moje srdeční záležitost. Vážně mi to chybělo, ale bohužel jsem měla své důvody, proč jsem vás nemohla rozmazlovat mými báječnými posty každý druhý den.  Myslím, že jsem prostě potřebovala takovou pauzu, jak když některá zvířata potřebují zimní spánek. Musela jsem si vyčistit hlavu a uvědomit si, co je pro mě vážně důležité. A možná se to taky stane mojí tradicí, podle toho, jak jsem byla každý rok v zimně neaktivní. Doufejme, že si dělám jen srandu a už to tak nebude, ale také nechci nic slibovat, když to nedokážu dodržet. 
Jinak se cítím celkem skvěle poslední týdny a nejenom kvůli pěknému počasí. Nezmiňuji teda moje vlasy, které mi moje kadeřnice pořádně zkazila, ale kromě toho je všechno skvělý. Takže se prosím na ty vlasy radši nekoukejte, je to katastrofa, ale jsou to jen vlasy, ne? 
Taky jsem konečně dostala tyhle tenisky, po kterých jsem toužila neskutečně dlouho. Ačkoliv jsem teda nikdy netušila, že budou růžové. Ale jsou úžasný! Moje další oblíbená věc je tenhle kožený batoh z Asosu. Dostala jsem ho k Vánocům od maminky a je to určitě ta nejlepší věc v mém šatníku.
Tak jak se vám můj outfit líbí? A jak jste se vlastně měli celé ty čtyři měsíce beze mě? :D

P.S.: Určitě mě taky sledujte na Snapchatu, kde uvidíte všechny fotky a videa, co bych jinak nikdy nezveřejnila :D @julidvorak

47 2 (4 of 5)

47 (3 of 17)

47 (1 of 17) 47 2 (3 of 5) 47 (7 of 17) 47 2 (2 of 5) 47 2 (5 of 5)
NEW BALANCE 420 sneakers/ ZARA sweatpants/ LINDEX top/ F&F vest/ ASOS backpack/ H&M ring/ WEEKDAY ring

ph/ by David Lamač

11 comments:

  1. Chyběla jsi.. Těším se na tvé outfity a fotky z Vídně! :)

    ReplyDelete
  2. No už jsem myslela, že je s tvým blogem konec, udělala jsi nám všem velkou radost :D

    ReplyDelete
  3. Ty tepláky vypadají super:)) sluší ti to!

    ReplyDelete
  4. Skvělej outfit Juli! :)) NB jsou suprový :))
    A jsem nadšená, že jsi zpátky :))♥

    ReplyDelete
  5. Boty jsou teda pecka! Ty se mi moc líbí a batůžek taky :)

    ReplyDelete
  6. Wow. Chválím a nemám co vytknout:) Jsem ráda, že jsem konečně narazila na outfit, ke kterému takové tenisky opravdu jdou:) Na růžovou sice moc nejsem, ale tyto jsou fakt krásné <3
    ...///Instantní krása//...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moc moc moc děkuju :)) já růžovou nikdy nemusela, ale ty tenisky prostě chtěly, abych si je pořídila v nějaké šílené barvě :D

      Delete
  7. Super! hlavne ten batôžtek alebo teda vrecko :)
    ľúbezná

    ReplyDelete

Thank you for all your lovely comments!