September 3, 2011

OUTFIT/ LACE AND LEATHER


Today I was celebrating my cousin's birthday. He's 18 years old! It was very nice and finally I saw my best cousin, she's 13 y. o. and has a good style. As you can see I was wearing a lace dress and a leather jacket. I wanted to pair it with black boots, but it was a celebration and it wouldn't be a good presentation of myself. What do you think about my outfit? Do you like it?

Dnes slavil můj bratranec narozeniny. Je mu 18! Bylo to fajn a viděla jsem konečně moji nejlepší sestřenici, je jí 13 a má super styl. Jak můžete vidět, měla jsem na sobě krajkové šaty s koženou bundičkou. Chtěla jsem k tomu dát kožené kotníkové boty, ale byla to oslava a asi bych se moc nepředvedla. Co si myslíte o mém outfitu? Líbí se vám?





(lace dress - ZARA from last year; leather jacket - H&M; ring - H&M; sunglasses - RayBan; bag - Guess; shoes - Vagabond)

P.S. I'm sorry for these photos. It isn't as good as I want it would be, but I have no photographer and I have to do it alone.

P.S. Omlouvám se za ty fotky. Nejsou tak dobré, jak bych chtěla, aby byly, ale nemám žádného fotografa a musím je dělat sama.

9 comments:

  1. prekrasne saty!

    http://www.biancaprincipessa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Good morning there sweetie!
    Love the pic, the outfit and the lightning! Great job dear
    Hope you'll have a great day!
    http://kikisbookofdreams.blogspot.com/
    New Blog:
    http://kikiscookingtime.blogspot.com/
    xoxo Kiki

    ReplyDelete
  3. milujem kombinaciu ,,jemnej" cipky a ,,drsnej"koze:) mala si sesternicu odfotit a k foteniu...ja sa tiez fotim sama ale tvoje foto vyzeraju asi tak milion krat lepsie:)

    ReplyDelete
  4. Moc krásné šaty!!!!

    http://shaki-days.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Moc pěkné šaty, sluší ti to! :)

    http://dasdushablog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. following back dear! love your unique shoes<3

    xx
    http://www.trend-ish.com

    ReplyDelete

Thank you for all your lovely comments!