May 21, 2013

OUTFIT/ VIENNA BEHIND ME

(denim shirt - Primark/ grey top - River Island/ belt, flats - ZARA/ jeans - H&M/ sunglasses - RayBan/ watch - Michael Kors)


I love this place! You can see the whole city from there and it's simply amazing. I don't know, why I like it so much here, but it's maybe so that I'm from a small town and the life there is most probably nothing for me. I love big cities, where something is happening and where everything is at one place. You just take underground and that's it. Vienna is beautiful and I'm really glad that I have the opportunity to study here and now I actually live here, too. Everyone, who is thinking about moving abroad, I can absolutely recommend Vienna.

Miluju toto místo! Je odsud vidět celé město a to je prostě úžasný. Nevím, proč se mi tady tak líbí, ale bude to asi tím, že sama pocházím z malého města. Prostě na vesnici to asi není nic pro mě, mám radši ten život v centru, kde se něco děje a kde je prostě všechno na jednom místě. Nemusí se nikam dojíždět, stačí nastoupit do metra a je to. Vídeň je prostě krásná a jsem moc ráda, že mám možnost tady studovat a teď už tady v podstatě i žiji. Každému, kdo přemýšlí o tom, že se přestěhuje do zahraničí, tak Vídeň stoprocentně doporučuji. 

11 comments:

  1. já si víděň ještě pořádně neprohlídla, byla jsem tam jenom dvakrát v primarku.. :-))
    jinak super kalhoty..já mám taky jedny ombre, jen jsou ombre jenom po kolena, ale tyhle vypadají taky dobře :-)

    jinak bycha poslední věc - ráda bych tě pozvala na probíhající giveaway u mě na blogu - o den se stylistkou a vizážistkou! :-) pokud budeš mít chuť, zapoj se :-)

    http://talesfrommywardrobe.blogspot.cz/2013/05/styling-and-make-up-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. Vídeň miluju hlavně kvůli Sachru :D byla jsem v té originální kavárně a doufám, že se tam brzy pro nějaký zákusek vrátím :P

    www.lorietta.cz

    ReplyDelete
  3. love the jeans! :)

    http://eye-of-eagle.blogspot.de/

    ReplyDelete
  4. love rooftop pictures!

    x

    www.devious-studios.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Hey, I'm Steven. I think your blog is totally awesome. I'm following ... hope you can check out my site: http://www.theproverbs.net/ and FOLLOW. Thanks speak to you soon :)

    ReplyDelete
  6. wow!moc ti to sluší, ty hodinky jsou perfektní,já se do vídně chystám v létě)

    ReplyDelete
  7. Love this outfit! You look great and pictures are beautiful!:)

    ReplyDelete
  8. Tyvado moc ti závidím..)
    Zvu tě na Primark giveaway

    ReplyDelete
  9. Krásné fotky,povedly se..si strašně fotogenická :)Ten top z river island je krsánej...miluju celkově obchod river island :)

    pěkný blog,jsem začátečník mohla bys navštívit můj a zanechat komentář?moc by to pro mě znamenalo:

    ReplyDelete
  10. Tyhle fotky jsou naprosto nejkrásnější

    ReplyDelete

Thank you for all your lovely comments!