July 28, 2013

MIAMI DAY 2

Our second day in Miami was mostly cloudy, but super excited, because instead of sunbathing on the beach we were exploring the city and it was so much fun. We went to see the Art Deco part of Miami, in which we also lived. There were beautiful buildings everywhere and at night they were even more beautiful. We saw the famous Versace's house of course. Honestly I imagined it more interesting or bigger, but there were their characteristic symbol on the huge flowerpots and it looked amazing. I think it's a good idea, because if someone don't know that Gianni Versace lived there, the symbols would catch their eye for sure. But what was the best about that day? Definitely these two cute lemurs that you can see on the 6th picture!

Náš druhý den v Miami byl částečně zatažený, ale stejně byl úžasný, protože jsme se místo opalování na pláži vydali podívat do města a byla to vážně zábava. Procházeli jsme si hlavně část Miami, která se jmenuje Art Deco, ve které jsme vlastně také bydleli. Všude byli krásné budovy a v noci byli ještě krásnější. Viděli jsme také slavný Versaceho dům samozřejmě. Upřímně jsem si ho představovala víc zajímavější nebo možná i trochu víc větší, ale na květináčích, které stály u vchodu, byly charakteristické znaky této značky a to vypadalo skvěle. Myslím, že to je dobrý nápad, protože když někdo neví, že zde Gianni Versace žil, tyto znaky určitě upoutají jeho pozornost. Ale co bylo určitě nejlepší na tomto dnu? Definitivně dva roztomilí lemuři, které můžete vidět na 6. fotce!



9 comments:

  1. Máš opravdu úžasné prázdniny!:)

    ReplyDelete
  2. Božee závidím ti! Nádherný fotky<33

    ReplyDelete
  3. this is so cool- Love your picttres <3

    ReplyDelete
  4. wow to ti zavidim vyzera to tam skvele!

    Inak dnes prispevok o lacnom a kvalitnom pletovom kreme. Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/07/poznate-physiogel-creme.html

    ReplyDelete
  5. Beautiful Miami- and beachpictures.
    Love from Germany, Lali

    ReplyDelete

Thank you for all your lovely comments!