July 20, 2013

NEW BEAUTY PRODUCTS FROM AMERICA


Here are the beauty products I bought while I was in America two weeks ago. I am so sorry that I haven't posted anything recently, but right now I have a summer job in a golf club and there was no time for blog. Still I have so many photos I want to share with you, but today we start with this beauty post at first. 
It would be weird, if I didn't visit the Victoria's Secret store, so of course I did some shopping there, too. I bought a body lotion, hand lotion and body spray. It smells so good that I couldn't leave it there. I also really needed a new BB cream and I knew that Clinique will be the right choice. My next purchase is an eye pencil from M.A.C and a pinky blush also from M.A.C. But the best product, I have left America with, is my new NAKED palette from Urban Decay and I can really say that these eyeshadows are the most awesome I ever tried. They last for a long time and the colours are great pigmented. 

Dnes tu máte článek s kosmetickými produkty, které jsem si koupila před dvěma týdny během dovolené v Americe. Vážně se moc omlouvám, že jsem v poslední době nepřidala žádný článek, ale zrovna mám brigádu v golfovém klubu, a proto na blog nebylo moc času. Stále pro vás mám ale spoustu fotek, které vám chci ještě ukázat. Dneska začneme ale právě s tímto beauty článkem. 
Bylo by to určitě hodně divné, kdybych nenavštívila obchod Victoria's Secret, takže jsem si tam samozřejmě také něco pořídila. Koupila jsem si tělové mléko, krém na ruce a body sprej. Úžasně voní, takže jsem je tam nemohla nechat. Také jsem opravdu potřebovala nový BB krém a věděla jsem, že Clinique bude ta správná volba. Další věc, co jsem si dovezla, je tužka na oči od M.A.C a růžová tvářenka také od M.A.C. Ale ten nejlepší produkt, s kterým jsem opustila Ameriku, je moje nová paletka NAKED od Urban Decay a vážně můžu říct, že to jsou ty nejúžasnější stíny, co jsem kdy zkusila. Vydrží opravdu dlouho a jsou skvěle pigmentované.

11 comments:

  1. Jé,nechci ani vidět,jaký musí mít v Americe úžasný zboží, vypadá to parádně. :)

    ReplyDelete
  2. cool stuff! i really love america though, i never been there before ;P
    follow?
    http://stormia-fashion.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Moc pěkné věci sis pořídila!

    ReplyDelete
  4. omg I adoreeeeeee this! just awesome:)

    ReplyDelete
  5. V Čechách se asi sehnat nedá že?

    ReplyDelete
    Replies
    1. paletka naked se v cechach myslim sehnat neda, jedine pres internet ;)

      Delete
  6. That Naked palette is so essential and loving these photos!

    xx Lindsey | Complacency Kills

    ReplyDelete
  7. great products! i bought the naked palette last autumn and haven't bought any new eye shadows since then...

    ReplyDelete

Thank you for all your lovely comments!