October 5, 2013

AUGUST 2013


I want back in those days, when everything was calm without stress and the everyday stereotype I'm living in right now. I just want to have this school year behind me. I just want to relax and think only about nice things. I want to travel the world or something, just not to sit here and get stressed of graduation. I know it will be okay and that the exams are not too bad, but I just want to have it all done. Did you ever think about how it would be if you could turn the time? I did, many times actually, but it never helps. Everytime I have to stand up and work hard to get what I want. And that's the reason, why I am sitting here at the moment, looking into space and I simply can't force myself to write a philosophical essay. 

Chtěla bych se vrátit zpátky, kdy bylo všechno klidné, bez stresu a bez každodenního stereotypu, ve kterém teď žiji. Chtěla bych už mít tento školní rok za sebou. Chtěla bych odpočívat a myslet jenom na pěkné věci. Chtěla bych cestovat nebo něco, hlavně ne tady sedět a stresovat se kvůli maturitě. Vím, že to zvládnu a že ty zkoušky nejsou tak hrozné, ale prostě už to chci mít všechno za sebou. Mysleli jste někdy na to, jaké by to bylo, kdyby jste mohli přetočit čas? Já jo, už hodně krát, ale nikdy to nepomůže. Vždycky se stejně musím postavit a tvrdě pracovat, abych dostala to, co chci. A proto tady teď sedím, koukám do prázdna a nemůžu se za nic na světě dokopat k tomu, abych napsala filozofickou esej.


all photos by me

9 comments:

  1. Beautiful photos! Amazing places.....
    http://sepatuholig.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Jéé, krása! Léto v Česku (pokud je hezky) je stejně nejlepší :-)

    World By Bella

    ReplyDelete
  3. Wow! You are an awesome photographer! Thanks for stopping by!
    x
    Nina
    http://trendsurvivor.com

    ReplyDelete
  4. Myslím, že jsi ho právě napsala .D! Lesní a přírodní fotky mají úžasnou atmosféru.

    ReplyDelete
  5. Ja som na to skor myslievala v minulosti, teraz som naopak rada, ze je vsetko tak ako je. :) Inak naozaj naozaj velmi pekne fotky, milujem prirodu, takze tvoje fotky su ako fotene pre mna. ;)

    ReplyDelete
  6. wonderful pics!!!

    xoxo,
    http://sislovefashion.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. já bych nejradši zastavil prázdniny a léto.. tenhle rok to bylo jedno z mých nejlepších dobrodružstvích v životě a strašně mi chybí. a když se na to tak dívám, sice nejsem vlastenec, nejsem milovník český povahy, ale na druhou stranu máme nejúžasnějších přírodu.

    ReplyDelete

Thank you for all your lovely comments!