November 11, 2013

OUTFIT/ NYC CAP


It's always weird when it gets dark already at 4:30 pm. I can't get used to it, because it seems like the day is almost over, so you don't have the energy to do something anymore. And it's kind of depressing, when you leave the school in the dark and then you have to still learn some stuff and do homeworks. But I am not going to complain about it, because nowadays  I am pretty happy. I had a hard time last month, but recently I am trying to not think about bad thinks, just about the good and nice ones. You should try it, too, because it really works. And if you graduate this school year, then it's even more helpful. With the many things going on, it's really necessary to be relaxed in some way. And of course hot green tea hepls me drive away the autumnal depression. :)

Je to vždycky zvláštní, když se stmívá už o půl páté odpoledne. Nemůžu si na to zvyknout, protože to vypadá, jako kdyby ten den už končil, takže potom nemáte ani energii ještě něco dělat. A je to taky trochu depresivní, když opouštíte školu za tmy a potom se musíte něco učit a dělat úkoly. Ale nebudu si stěžovat, protože poslední dobou se mám fajn. Minulý měsíc pro mě nebyl zase tak lehký, ale teď se snažím nemyslet na špatné věci, pouze na ty hezké. Měli byste to taky vyzkoušet, protože to vážně funguje. A jestli ještě ke všemu tento rok maturujete, tak je to o to víc užitečné. Se všemi těmi věcmi, co se dějí, je to vážně potřeba se umět uvolnit v určitém směru. A samozřejmě horký zelený čaj mi taky pomáhá zahnat podzimní depresi, na to nesmím zapomenout. :)

Wearing: Zara jacket, Zara vest, Gap shirt, Zara bag, random shop in NYC cap, Topshop jeans, Baťa boots (old)

ph. by my boyfriend

11 comments:

  1. Skvělá bundička!!! ♥ a máš pravdu:) já si myslím, že jsem se za poslední dobu naučila nemyslet jen na ty špatné věci a hlavně mít radost i z maličkostí:))) a zelený čaj vážně taky pomáhá! :D

    ReplyDelete
  2. pekne;)

    PS: Zapoj se do souteze o printic fotky na mem blogu:)
    http://bridgeofmemories.blogspot.co.uk/2013/11/printic-giveaway.html#comment-form

    ReplyDelete
  3. ta kšiltovka k tomu vypadá krásně :)

    ReplyDelete
  4. Hello dear, you have a great blog. Love this look, you look so pretty, and you have a great style! Would you like to follow each other? I am your new follower in GFC #177 , I also follow you in bloglovin and instagram. I hope you will visit my blog and follow me also in bloglovin,instagram and gfc.
    Olga
    www.impromp-two.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. máš krásné vlasy! :) a outfit je taky super :)

    ReplyDelete

Thank you for all your lovely comments!