January 31, 2014

BEAUTY/ ELECTRIC BLUE EYELINER

Sephora eyeliner - 13 fancy blue

A new trend? Maybe. 
When I noticed that Andy Torres from Style Scrapbook was wearing the electric blue eyeliner, honestly, I was stunned. But in a good way for sure. It looked so amazing on her and I said to myself that I have to try it out, too. So while I was shopping on Saturday I also visited Sephora to take a look at some of their coloured eyeliners. And in the end I took one with me home of course. It's almost the same colour as Andy is wearing in this post and I think that it could be awesome to give a little more colour to your make-up sometimes. What do you think? Would you try the coloured eyeliner, too or do you rather stay at your daily routine?

Nový trend? Možná.
Když jsem si všimla, že Andy Torres ze StyleScrapbook má elektricky modré linky, upřímně jsem z toho byla trochu v šoku. Ale v samozřejmě v dobrém. Vypadalo to na ní tak úžasně, že jsem si řekla, že to musím taky zkusit. Takže když jsem byla v sobotu nakupovat, zastavila jsem se v Sephoře, abych se podívala na nějaké jejich barevné linky na oči. A nakonec jsem si jedny taky odnesla s sebou domů. Je to skoro stejná barva, jako má Andy v tomto článku a myslím si, že by to mohlo být super přidat občas trochu nějaké barvy k vašemu make-upu. Co si o tom myslíte vy? Zkusili byste to nebo raději zůstanete u vaší denní rutiny?

11 comments:

  1. Bydlím na maloměstě a asi by na mě koukali, ale v Praze bych si na to klidně troufla. Moc ti to sluší, jsi mladá, krásná slečna, proč ne? Kdy jindy bys měla bláznivé veselé věci nosit :-)

    ReplyDelete
  2. so pretty!

    www.bstylevoyage.blogspot,com
    xx

    ReplyDelete
  3. wow ta modra linka ti neskutocne sekne!

    Pozývam na giveaway o značkové plavky, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/pripravte-sa-na-leto-sutazte-s-biancou.html

    ReplyDelete
  4. Podle mě to vypadá rozhodně skvěle!!!

    ReplyDelete
  5. Já dávám přednost klasice, ale tohle se mi neskutečně líbí! <3

    ReplyDelete
  6. Ja linky na sebe vobec nenosím ale ak tak iba čierne , ale tá modrá sa mi na tebe naozaj páči ! Vyzerá úžasne ! :))

    ReplyDelete
  7. vypada to na tobe hrozne dobre! ja bych do toho sla taky, ale momentalne zadne takhle modre malovatko nemam :/ :))

    ReplyDelete
  8. podle mě ti to sluší! je to takove 80's, na mě by všichni koukali jako na debila, kdybych si to dala :D
    ady.

    ReplyDelete

Thank you for all your lovely comments!