January 21, 2014

OUTFIT/ MONDAY


Have you ever seen a ring, which is made of a tiny fork? I do and I actually got one. I have to say that at first it really surprised me, because I couldn't believe that someone could come up with such an amazing idea. And in the second place I couldn't believe that my boyfriend brought me this from Cambodia. It was also a big surprise for me, because I have never thought that he would like something like that. :D And sorry for the pictures, they are a little bit blurred because of a rainy weather and I think that you can't really see the ring in these pictures, but I will surely take better pictures of it another time. 

Už jste někdy viděli prstýnek, který je vyroben z malé lžičky? Já ano a dokonce i jeden mám. Musím říct, že mě to vážně překvapilo, protože jsem za prvé nedokázala uvěřit tomu, že někdo mohl vůbec vymyslet něco tak super. A za druhé jsem nemohla uvěřit tomu, že mi to přivezl přítel z Kambodži. To bylo pro mě taky velké překvapení, protože jsem si nikdy nemyslela, že by se mu mohlo něco takového líbit. :D A omlouvám se za fotky, jsou trošku rozmazané kvůli deštivému počasí a taky nejspíš asi na těch fotkách ten prstýnek moc nevidíte, ale příště určitě vyfotím nějaké lepší. 


Zara coat, shoes and bag/ Review scarf/ H&M leggings and earrings/ ring from Cambodia

6 comments:

  1. To je aspoň nápaditý a originální prstýnek! :)
    Moc ti to sluší :))

    ReplyDelete
  2. uzasne zladene!

    Posledne dva dni Nobilis Tilia giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/novorocna-nobilis-tilia-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. Amazing look!
    Great blog, I'm new follower :)

    ReplyDelete

Thank you for all your lovely comments!