April 10, 2014

ARTWORK


When we got a canvas at school and should come up with some draft that we wanted to paint on the canvas, I didn't know what to paint at first, but finally I chose this photography I took last summer in Miami. It reminded me on the hot weather, the sun and the beautiful blue sea. Simply everything I like. Therefore I also enjoyed painting it. It looks pretty "messy", but I like it more than if it would be exactly the same as the photography. What do you think? Is it worth showing it to the world or should I rather leave my creations for myself? Ans thank you so much for your amazing comments!

Když jsme ve škole dostali plátno a měli přijít se skicou, kterou bychom chtěli namalovat na to plátno, tak mě nejdřív nic nenapadalo, ale nakonec jsem si vybrala fotku, kterou jsem vyfotila minulé léto v Miami. Připomínala mi to teplé počasí, slunce a to krásné modré moře. Prostě všechno, co mám ráda. Proto mě to taky vážně bavilo kreslit. Vypadá to tak trochu ,,nepořádně", ale líbí se mi to tak mnohem víc, než kdyby to vypadalo úplně stejně jako ta fotka. Co si myslíte? Má cenu to ukazovat světu nebo bych si měla mé výtvory nechat jen pro sebe? A děkuju moc za všechny vaše úžasné komentáře!

the original photography I used as my inspiration for the painting
ZARA pants/ H&M t-shirt/ NIKE Rosherun sneakers/ MK watch/ PANDORA bracelet

13 comments:

  1. WOW! Tak to je opravdu nádhera! Já malovat neumím, takže tohle opravdu obdivuji :-)

    ReplyDelete
  2. Úžasny blog ! Si krásna a máš nádherne vlasy a hlavne neuveritelny TALENT ! :))

    Miriam
    www.miriamsefcikova.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Mě se to moc líbí a rozhodně to nikde neschovávej! čím je to malované? Poslední dobou se věnuju oleji a taky bych ráda dala na blog brzo pár mých výtvorů, takže děkuji za "popostřčení" :))) Jinak na můj vkus bych přidala víc vrstev barvy, ale zase na druhou stranu se mi líbí tvůj lehký a jednoduchý styl a nádherně máš udělané to město vzadu!

    Style by Eliza.

    ReplyDelete
  4. Je to krasny, rozhodne si to pro sebe nenechavej a ukazuj nam i ostatni vytvory! Vzdyt kreativita se ceni :)
    Dom by Dom

    ReplyDelete
  5. Páni!! Jsi hrozně šikovná:) vypadá moc hezky!!:) A taky se mi líbí víc, když to je trošku jiný než přímo fotografie:))

    ReplyDelete
  6. pouzila si super farby!
    Ak mas rada NIVEU pozyvam na giveaway o nove telove mlieka, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/04/nivea-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. Musím říci, že ten obraz je opravdu překrásný!!Klidně bych si ho pověsila do pokojíčku ♥

    ReplyDelete
  8. Nádhera!!!!!! Krásná barva toho moře a nebe :)

    ReplyDelete
  9. to je nadherny! <3 ty svetle barvy jsou strasne prijemne :)
    ady.

    ReplyDelete
  10. So pretty! Totally worth sharing it with the world. I love art as well, thanks for visiting my blog, and leaving such lovely comment. Check out some of my art on my blog. I will follow you from now on, hope you will follow me back as well. :))

    xx,
    Tania
    http://inspiremyfancy.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. To se moc povedlo! Trochu impresionisticke, to ja rada ;)

    ReplyDelete

Thank you for all your lovely comments!