April 5, 2014

OUTFIT/ STRIPED SKIRT


It was so hot on thursday that I thought that this is the time to take out my Vans slip-ons. I bought them about 3 years ago and they are one of my most favourite shoes. I like slip-on shoes in general, because they are just so super simple and they go with almost everything. The striped skirt is also such a statement piece in my closet. When I was in Miami last year I bought it in sales in Zara. And God bless this weather. Amen.

Ve čtvrtek bylo úplně neskutečné teplo a tak jsem si řekla, že to je ten pravý čas vytáhnout moje Vans slip-ons. Koupila jsem si je asi už před třemi lety a jsou to jedny z mých nejoblíbenějších bot. Celkově mám ráda tento typ bot, protože jsou prostě super jednoduché a hodí se skoro ke všemu. Ta proužkovaná sukně je taky takový výrazný kousek v mém šatníku. Když jsem byla minulý rok v Miami, tak jsem si ji pořídila v Zaře ve slevách. A bůh žehnej tohle počasí. Amen. 

ZARA skirt and bag/ H&M t-shirt/ GAP denim shirt/ VANS slip-on shoes/ MK watch

11 comments:

  1. Juuu moc hezký outfit:)) ta sukně je fakt skvělá!:))

    ReplyDelete
  2. Ty boty jsou super a sukně ti moc sluší :) a nevím, jestli máš nový design nebo jsem si ho doteď nevšimla, ale chci ti ho strašně pochválit, myslím si, že hezčí vzhled blogu jsem snad neviděla, přesně podle mého gusta :)
    Dom by Dom

    ReplyDelete
    Replies
    1. děkuju moc :) ten design už mám celkem dlouho a kvůli tomu, že nemám moc ráda přeplácanost, tak jsem se snažila vymyslet něco jednoduchého, ale aby to bylo něco jiného než je úplně všude na blozích :) tak snad se povedlo :D

      Delete
  3. Skvělá sukně, boty a prostředí :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. A ty samozřejmě taky, aby sis nemyslela, že chválím všechno, jenom ty se mi nelíbíš :D

      Delete
  4. Nevím co se mi líbí víc...prostředí nebo outfit? Nádherné je všechno, včetně tebe :))

    livelovelaugh-byangelika.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Tá sukňa je super, ale aj všetko ostatné. :)


    www.weeklyfash.blogspot.sk

    ReplyDelete
  6. skvělá kombinace! ta sukně by se mi moc líbila! :)

    ReplyDelete

Thank you for all your lovely comments!