May 14, 2014

OUTFIT/ THE HAT


After a looooong time I decided to take out this big hat, that I bought about 3 years ago. The pictures were taken yesterday and it was slightly raining in the morning, so it was a good choice, because I didn't have to have my umbrella with me. But still I felt a little bit like a mushroom and now when I'm looking at the pictures, I really looked like a mushroom. On the other hand hat has also some advantages. Nobody can see your face, you don't need sunnies and it is also great for bad hair days. There is still one huge disadvantage: you don't see where, you're going. :D
P.S.: Also this outfit is registered in Fashion Challenge, so if you have time, I would be so happy for you vote here, thank you sooo much! :)
P.P.S.: At the weekend my blog reached 200 regular readers! I was really surprised and I am really happy about it! I also have to thank you for all the amazing comments, it's a big pleasure to read them and because of it I enjoy blogging more and more! Thank you one more :))

Po dlouuuuuhé době jsem se rozhodla, že trochu vyvětrám tenhle obrovský klobouk, který jsem si pořídila asi před třemi lety. Fotky byly foceny včera, a jelikož ráno mírně poprchávalo, tak to byla dobrá volba, protože jsem s sebou nemusela mít deštník. Stejně jsem se ale cítila tak trochu jako houba a teď, když se dívám na ty fotky, tak jsem vážně vypadala jako houba. Na druhé straně má klobouk taky hodně výhod. Nikdo vám nevidí do obličeje, nepotřebujete sluneční brýle a je taky super, když máte bad hair day. Je tu ještě ale jedna velká nevýhoda: nevidíte, kam jdete. :D
P.S.:I tento outfit jsem přihlásila do Fashion Challenge, takže pokud máte ještě chuť, byla bych moc ráda za váš hlas tady, děkujuuu! :)
P.P.S.: O víkendu můj blog získal 200 pravidelných čtenářů! To mě neskutečně překvapilo a mám z toho vážně velkou radost! Musím také všem poděkovat za krásné komentáře, je vážně radost je číst a díky tomu mě blogování baví, čím dál tím víc! Děkuju ještě jednou :))


H&M hat, cardigan/ LINDEX top/ BERSHKA jeans/ ZARA bag/ VAGABOND boots/ F21 necklace

ph/ by David Lamač

26 comments:

  1. lovely look<3
    lets follow on bloglovin?

    ReplyDelete
  2. Great look!
    nice floppy hat<3

    www.bstylevoyage.blogspot.com
    xx

    ReplyDelete
  3. Juli, jsi naprosto skvělá! :) máš nového followera <3

    ReplyDelete
  4. To vypada bajecne! Super stylove! A ty dve fotky z blizka, jak jsou vedle sebe <3 jsi fakt nadherna a rekla bycb, ze 200 ctenaru je jeste hodne nizky cislo, tvuj blog by jich zaslouzil mnohem vic, vsak pockej, dojde na ma slova ;))

    ReplyDelete
    Replies
    1. děkuju moc :)) jo, 200 je oproti ostatním blogům hodně malý číslo, ale mám z toho i tak radost :)

      Delete
    2. Ja to spis myslim tak, ze se dockas jeste mnoha vic ctenaru, diky tomu, jak uzasna jsi! Jinak samozrejme i ta 200 je pecka, co ja bych za to dala, zejo :D jednoduse to mela byt lichotka a ted nevim, jestli to nahodou nevyznelo jinak :X

      Delete
    3. neee, já to pochopila :D spíš to moje asi vyznělo špatně :D a ještě jednou moc děkuju za ty lichotky! :)) jsem vážně ráda, že se někomu moje příspěvky líbí a navštěvuje můj blog pravidelně :)

      Delete
  5. Jseš kočka :)) A ten kloubouk je úžasnej, já už dlouho o takovém přemýšlím :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. děkuju Soni :) a určitě si klobouk pořiď, bude ti slušet! :)

      Delete
  6. Super outfit! Mám ráda ten tvůj jednoduchý styl a ten článek mě nejvíc pobavil! :D PS. Jako houba nevypadáš!! :P ;))))

    Style by Eliza.

    ReplyDelete
    Replies
    1. děkuju moc :)) no, kdybych na tom klobouk měla ještě puntíky, tak už jsem hotová muchomůrka :D

      Delete
  7. Teda paráda! Vážně paráda! A gratuluji ke dvoustovce! :-)

    ReplyDelete
  8. tak tohle se mi strašně moc líbí! :)) vypadáš úžasně! :)

    ReplyDelete
  9. je to jednoduché a přitom nádherný! :) já na takový klobouk nemám obličej, ale tobě strašně moc sluší :)

    ReplyDelete
  10. Já jsem na klobouky moc velký srab:D a ani nevím, jestli by mi nějaký slušel:( ale tobě sluší moc! A k celému outfitu se skvěle hodí:) ty jeany jsou perfektní:) taky jeden pár s takovými dírami na kolenou mám a miluju tenhle typ!! A gratuluji ke krásnému číslu odběratelů:))

    ReplyDelete
  11. That hat looks fabulous on you! Congrats on landing 200 readers.

    xo
    Lauren
    http://cuerposensual.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. Božské! Nic víc nepotřebuji dodat.

    ReplyDelete
  13. Moc mě tvůj blog zaujala! začínám sledovat! :))

    zvu tě k nám na blog http://nikiandsuzi.blogspot.cz/ :))

    ReplyDelete
  14. love itttttt<3
    www.supongoestilo.blogspot.nl

    ReplyDelete
  15. perfektní look, outfit i blog, jen tak dál :)

    ReplyDelete
  16. I really like your style! beautiful photos girl, gonna follow you! x

    ReplyDelete
  17. moc hezké !! celková kombinace je boží - hlavně ten klobouk :-)

    http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

    ReplyDelete

Thank you for all your lovely comments!