July 14, 2014

OUTFIT/ HYDRANGEA


A few outfit pictures from my first week in Italy taken with my iPhone 5S. I was there one week with David and his parents and it was awesome! But more about it in next post. From today I am in Italy again, but now with my parents and my brother. Our journey starts in Verona, from where I am writing this post right now. We got here in the evening and already saw some monuments. Tomorrow we continue to Livorno and then with a ferry to Sardinia, where we stay for four days. The last stop will be Florence and then back home. 

Pár outfitových fotek z mého prvního týdne v Itálii, které jsou focené mým iPhonem 5S. Sice už jsem se odtamtud vrátila už před dvěma týdny, ale nechci vás o ty fotky ošidit. Bohužel jsem na to před tím neměla moc času, musela jsem se učit na zkoušky na Uni (které ale dopadly dobře, juhuu), ale každý, kdo mě sleduje na instagramu, si určitě všiml, že jsem tam byla.
Jela jsem tam s Davidem a jeho rodiči a bylo to úžasný! Ale víc o tom v dalším postu. Ode dneška se nacházím opět v Itálii, ale tentokrát s mými rodiči a bratrem. Naše cesta začíná ve Veroně, odkud vám dnes píšu tenhle článek. Dojeli jsme sem k večeru a už jsme dokonce viděli nějaké památky. Už zítra totiž pokračujeme do Livorna a pak trajektem na Sardinii, kde zůstaneme čtyři dny. Poslední zastávka bude Florencie a pak už zase zpátky domů. 


ZARA top, bag and sandals/ HOLLISTER shorts/ RAY-BAN sunnies/ M by MJ watch

ph/ by David Lamač and me

8 comments:

  1. Sandály jsou nádherné :o a hodinky taky

    ReplyDelete
  2. Máš naprosto úúúúžasné sandálky!!! Ty mě fakt nadchly:))) a jinak jste vybrali super místo na focení:) ty kytičky jsou krásné:))

    ReplyDelete
  3. Krásne, mne sa to teda páči!! :)
    http://klaudiaduranova.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  4. looks wonderful. all my friends are in Italy too at the moment. seems the place to be :)

    ReplyDelete
  5. Ty víš, že tyhle kytky miluju, že? :)))) Nádhera, Juli!!!!:)
    Style by Eliza.

    ReplyDelete
  6. Gratuluji ke zkouškám:))
    a užij si Itálii. Je krásná. Byla jsem tam na poznávačce (Verona, Florencie, Řím...) a musím uznat, že jsem byla nadšená:)
    Jinak chválím sandálky. Jsou božské ♥
    Instantní krása

    ReplyDelete

Thank you for all your lovely comments!