August 9, 2014

BEAUTY/ CHLOÉ

L'EAU DE CHLOÉ/ EAU DE TOILETTE/ 100 ML

Until now my most favourite parfume was Daisy from Marc Jacobs, but after 3 years I decided to make a little change. As I love soft and flowery fragrances I also adore the ones with a slightly stronger aroma. In this case it's the L'eau de Chloé. I really love the smell and I'm not even talking about its gorgeous flacon yet. It's simple, but still a bit romantic thanks to that light green ribbon. Definitely my top fragrance for this summer, what's yours?

Do této doby byla mým nejoblíbenějším parfémem Daisy od Marca Jacobse, ale po 3 letech jsem se rozhodla udělat menší změnu. Tak jako miluji jemné a květinové vůně, tak také zbožňuji ty s mírně výraznějším aromatem. V tomto případě to je L'eau de Chloé. Její vůni nemůžu vyhnat z hlavy a to ještě ani nemluvím o tom překrásném flakonku. Je jednoduchý, ale přesto trochu romantický díky té světle zelené mašli. Určitě moje top vůně pro toto léto, a jaká je ta vaše?

5 comments:

  1. Daisy od MJ zbožňuji a tahle Chloé je také úžasná! Já teď jedu Glam Jasmine od Korse, ale v létě se ráda navoním citrusovou Funny od Moschino. :-)

    ReplyDelete
  2. momentálně mi všechny parfémy došly, takže si budu muset jít nějaký koupit :D!

    ReplyDelete
  3. Daisy je skvela! Me se ted moc libi rada od Guerlain Aqua Allegoria, uzasne, sveze a moc zajimave tony, co se kazdej den jen tak "nevidi"- na leto perfektni. Ja moc sveze vune nemusim, ale tady z tech Aqua Allegoria si nedokazu vybrat, kterou si mam koupit :D Fakt doporucuji ;-)

    ReplyDelete
  4. Mým nejoblíbenějším parfémem se stal Sensuelle z Avonu, ten mi fakt sedl nejvíc ze všech voňavek, co jsem měla :)
    veru-life.blogspot.cz

    ReplyDelete
  5. Taky jsem do teď používala Daisy. Ale na letišti jsem si koupila TÉŽ Chloé, ale tu růžovou :))
    Překrásná vůně, jak tato zelená, tak ta co mám já!

    ReplyDelete

Thank you for all your lovely comments!