August 3, 2014

OUTFIT/ BIKINI


I really enjoyed these summer days at sea in Sardinia. Unfortunately we stayed there only 4 days, but it was still worth it and we had a great time. I wanted this bikini from Zara for a very long time and luckily I scored them later in sales! Also the hat has waited for me there. I would have never said that finding the right straw hat will be so hard. Or maybe my head is just too much curved, I honestly don't know. :D What about you and hats?

Vážně jsem si ty slunečné dny na Sardinii užila. Bohužel jsme tam byli jen 4 dny, ale i tak to stálo za to a měli jsme se fajn. Tyto bikiny ze Zary jsem chtěla už dlouho a naštěstí jsem je nakonec sehnala později ve slevách! Taky tento klobouk tam přímo na mě čekal. Nikdy bych neřekla, že hledání toho správného slamáku bude tak těžké. Nebo mám taky možná až moc křivou hlavu, upřímně nemám tušení. :D Co vy a klobouky?



ZARA bikini and hat

ph/ by my mum

#julijulitravels

9 comments:

  1. Sardinie je nádherná :) už je to sice dlouho, co jsem tam byla, ale vzpomínky zůstávají :) jinak plavky jsou super, černý vypadají na opáleném těle prostě skvěle :) a tobě to moc sluší :)

    ReplyDelete
  2. strašně krásné dny:) hned bych se tam taky vyvalila na pláž:)

    ReplyDelete
  3. Nádherné fotky, ty plavky jsou pěkný :-)

    ReplyDelete
  4. To je postavička:O Moc ti to sluší, fotky jsou nádherné, slamák ti sedí a plavky jsou perfektní!!!♥

    ReplyDelete
  5. Strašně pěkné fotky:) Jde vidět, že jsi tam byla naprosto spokojená:) Jen je škoda, že každá dovolená jednou skončí:(
    Slamák i plavky jsou úžasné:)
    Já si na dovolenou koupila velký bílý klobouk..a nějak jsem čekala, že u moře budou mít klobouky skoro všichni. Nakonec jsem byla jediná, takže když jsem se promenádovala kolem bazénu či na pláži, všichni se na mě koukali jako na něco exotického :D Ale co, aspoň se mi nepekla hlava a připadala jsem si "hustodémonskykrutopřísně" :D
    Instantní krása

    ReplyDelete
  6. Strašně moc ti to sluší, vypadáš úplně šťastně a plavky ti moc slušej, stejně tak jako kloubouček :) a postavička ťip ťop!

    ReplyDelete
  7. Máš přímo typ postavy, kterou bych hrozně moc chtěla. Krásné plavky a fotky. Na te poslední ti to hrozně moc sluší:)

    ReplyDelete

Thank you for all your lovely comments!