October 10, 2014

NEW IN/ AUTUMN


I think this could be my favourite t-shirt. I like the quote and also the style and design. These colours are perfect for autumn and the slightly destroyed look is only an icing on a cake. From Zara.

Myslím, že tohle by mohlo být moje nejoblíbenější triko. Líbí se mi ten nápis a také styl i design. Tyhle barvy jsou navíc perfektní na podzim a ten lehce poničený look je pro mě jen třešnička na dortu. Ze Zary.


I love this H&M sweater! The geometric V neck, black and white colour and the oversized cut meet my requirements, it's simply amazing.

Miluju tenhle H&M svetr! Geometrický výstřih, černá a bílá barva a oversized střih splňují moje podmínky, je prostě úžasný.


New leather jacket was really needed in my wardrobe. I was looking for a tighter version with silver details that would suit my bags and I finally found it in Zara! No surprise here right? 

Nová kožená bunda už byla u mě ve skříni vážně zapotřebí. Hledala jsem trochu upnutější verzi se stříbrnými detaily, které by pasovaly k mým kabelkách a nakonec jsem ji našla v Zaře! To ale asi není žádné překvapení co?


I also really needed some basic accessories like a black belt with silver clip, basic hats and scarf. All from H&M.

Také jsem už vážně potřebovala nějaké basic doplňky jako černý pásek se stříbrnou sponou, obyčejné čepice a šálu. Všechno z H&M.


I've never been a leggings person, but recently I gave them a second chance, because I can't really stay in skinny jeans every day and leggings are a comfy change. I know that you can't see it here, but they look like leather and I can't wait to show them to you. You can find them in Calzedonia. 

Nikdy jsem nebyla moc na legíny (znáte to, polovina populace se v nich prochází po městě s krátkým tričkem a nedá se "to" přehlédnout), ale v poslední době jsem jim dala druhou šanci, protože vážně nedokážu vydržet ve skinny džínách každý den a legíny jsou pohodlná změna. Vím, že to taky není vidět, ale vypadají jako kožené a už se nemůžu dočkat až vám je ukážu. Najdete je v Calzedonii. 

ph/ by me (Canon EOS D)

15 comments:

  1. To tricko je naprosto, ale naprosto dokonaly <333

    ReplyDelete
  2. Parádní nákupy! Všechny kousky jsou opravdu super, taky by se mi teď hodily nějaké basic doplňky, šály, čepice, pásky :))

    ReplyDelete
  3. Skvělé nákupy :) Líbí se mi ty legíny, svetr a bunda :)
    Blog by Veru

    ReplyDelete
  4. Krásny nákup, tá koženka je skvelá a čiapky taktiež! :-)

    ReplyDelete
  5. Kebyže mám peniaze, môj celý šatník by bol pravdepodobne zostavený zo Zary, úžasné veci si si kúpila;) Milujem takéto basic čiernobielosivé kombinácie!

    ReplyDelete
    Replies
    1. jojo, Zaru mám taky moc ráda, minimálně polovinu věcí mám odtud :D

      Delete
  6. Parádní nákupy! Brala bych všechno a hned!!!:)))) Ale ze všeho asi nejvíc ten svetr, těším se na outfit posty!!:)
    Style by Eliza.

    ReplyDelete
  7. Všetko je to úplne úžasné :)

    ReplyDelete
  8. I have the same leather jacket and I love till dead.
    The other items are really nice too

    Love Imke
    http://colourfulmornings.blogspot.be/

    ReplyDelete
  9. Sweet posts. :) I love your pictures and the pieces you purchased. ;) They are timelessly cool.
    Love

    ReplyDelete
  10. Ten svetr z H&M je geniální! Taky se po něm podívám...<3

    ReplyDelete

Thank you for all your lovely comments!