May 8, 2015

NEW IN/ BRANDY MELVILLE, ZARA, ICHI

IMG_2227
ZARA light coat and sandals

You can't imagine, how much I am enjoying these last few days. I passed the exam I was so afraid of and then as a reward I went shopping! I found some awesome pieces and finally visited Brandy Melville. I knew that there is a BM store in Vienna, but I couldn't find it. Now when I've already been there, I feel like an idiot, because the whole time I was always passing by, but have never seen it. And from now on Brandy Melville is definitely one of my most favourite shops out there. 

Nedokážete si představit, jak moc si teď ty poslední dny užívám. Zvládla jsem tu zkoušku, které jsem se tak bála a pak jsem za odměnu šla nakupovat! Našla jsem vážně úžasné kousky a konečně jsem se byla podívat v Brandy Melville. Věděla jsem, že je ve Vídni BM obchod, ale nikdy jsem ho nemohla najít. Teď, když už jsem tam byla, se cítím jako idiot, protože jsem celou tu dobu chodila okolo, ale nikdy jsem to neviděla. A odteď je to určitě jeden z mých nejoblíbenějších obchodů vůbec. 

IMG_2188
BRANDY MELVILLE striped crop top, leather crop top and light grey cami top

IMG_2162
ICHI palm printed shorts

I found these shorts in a streetstyle shop in Vienna and I immediately fell in love with them. They fit perfectly, are comfy, extraordinary and on top of that really high-quality. I didn't know this brand ICHI until now, so I had to check out their website. They have stunning clothes indeed, mostly with some print and you can choose from many types of clothes like dresses, tops, skirts, shorts, overalls, pants. I am also really thinking about getting a top with this palm print, so that I could combine it together with the shorts as a two-piece. I can truly recommend this brand!

Na tyhle kraťasy jsem narazila v jednom streetovém obchodě ve Vídni a hned jsem si je zamilovala. Dobře sedí, jsou pohodlné, zajímavé a navíc vážně kvalitní. O značce ICHI jsem do té doby neslyšela, tak jsem se hned musela podívat na jejich webové stránky. Mají vážně krásné věci, většinou s nějakým vzorem a v tom vzoru jsou potom k dostání všechny možné kousky oblečení - šaty, topy, šortky, overaly, kalhoty. Moc by se mi k těm mým šortkám líbil ještě top, takže přemýšlím, že bych si ho objednala, protože v tom obchodě ho bohužel nemají. Jinak tuhle značku vážně doporučuji! 

ph/ by me (iPhone 5S)

   

9 comments:

  1. ooo veľmi pekné fotky! a tričko šedivé (asi šedivé teda) je perfektné

    ReplyDelete
    Replies
    1. tričko je vážně šedivé a děkuju moc :))

      Delete
  2. Krasne kousky, ty sortky vypadaji skvele :-)

    ReplyDelete
  3. Krásné kousky, hlavně ty botky jsou nádherné.

    ReplyDelete
  4. wooow, perfektní nákupy, přála bych si, abys jednou byla muj shopping guard :))))haha. Ty topy a sandálky jsou top a nejvíc mě dostávají ty tvoje moodboardy! Jsi nej!:)
    Style by Eliza

    ReplyDelete

Thank you for all your lovely comments!