May 11, 2015

OUTFIT/ BEIGE, WHITE & DENIM

50 (8 of 16)

Today I wanted to show you one of the new pieces I got last week and it's this light beige coat. I've already came up with so many outfits that I could wear with the coat, but today the weather wasn't so pleasant at first, so I thought I could wear it with some pants. Eventually I chose these ripped jeans from Bershka that I really love, I wore them so much last year, you can't even imagine. Then I paired them with my white Reebok classics and a simple grey backless top. 
The worst part was to find a nice place to shoot, because I wanted a background that could let this outfit come to the fore. And it wasn't easy to find it here in Vienna. You know, the architecture is really beautiful here, but it just wasn't a good fit for this outfit. So I'm really sorry, but the pictures don't look that good. Hope I will find some nice simple place or a wall, where I could shoot in the future. 

Dneska jsem vám chtěla ukázat nějaký nový kousek, co jsem si pořídila minulý týden a volba padla na tento lehký béžový kabát. Už s ním mám vymyšlených tolik outfitů, ale dneska nebylo tak příjemné počasí na šortky nebo sukně, tak jsem k němu chtěla zvolit nějaké kalhoty. Nakonec jsem vybrala tyhle roztrhané džíny z Bershky, které mám vážně ráda. Minulý rok jsem je nosila tak často, že to si ani nedovedete představit. Pak jsem je zkombinovala ještě s mými bílými Reebok classics a jednoduchým šedým trikem s volnými zády,
Nejhorší část byla dneska najít nějaké pěkné místo na focení, protože jsem chtěla nějaké pozadí, které by nechalo tenhle outfit vyniknout. A to teda vůbec nebylo lehké tady ve Vídni. Architektura je tady sice vážně krásná, ale to k tomu prostě vůbec nepasovalo. Takže se vážně omlouvám, ale fotky dneska nevypadají tak hezky. Doufám, že v budoucnu pak někde najdu nějaké pěkné a jednoduché místo nebo zeď, kde bych mohla takovéto outfity fotit.



50 (16 of 16)


50 (9 of 16) 50 (4 of 16) 50 (5 of 16) 50 (13 of 16) 50 (11 of 16) 50 (2 of 16) 50 (1 of 16) 50 (15 of 16) 50 (12 of 16)
ZARA beige coat and grey top/ REEBOK classics sneakers/ BERSHKA jeans/ MK bag

ph/ by David Lamač

   

10 comments:

  1. Juli, tak tenhle outfit je uplne uzasnej!
    Moc se mi libi ta kombinace :))♥

    ReplyDelete
  2. To tričko má fakt skvělej střih a ten kabátek je boží, moc ti to sluší :)

    ReplyDelete
  3. Tyhle zemité tóny mám moc ráda, jsou ženské a nadčasové.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taky mám ráda tyhle neutrální barvy, nosím je nejčastěji :) ale už se taky těším na léto a nějaké ty barvičky :)

      Delete
  4. strašně ti tenhle obyčejný outfit sluší!!

    ReplyDelete
  5. Hodně pěkná taková pohodlná kombinace :)

    ReplyDelete
  6. Juli !!! Very nice look! Greetz Edwin www.foto-edwin.nl

    ReplyDelete
  7. Kabát je skvělej, taky by se mi takový hodil. :-)

    ReplyDelete

Thank you for all your lovely comments!