May 1, 2015

OUTFIT/ UNI STYLE

48 (17 of 19)

This is how my outfit usually looks like, when I go to school for the whole day. Sometimes I am too lazy to think about the clothes, so I wanted to show that even if you're not in the mood to put together super stylish outfit, you can also look like you actually know, what you're wearing. First step - keep it simple, second step - wear comfy, but nice (not a hoodie you were at home etc.) clothes and third step - wear something a little bit unique, like some kind of jewellery or accessory.
I have to admit, I kept it really simple. :D But I still tried to make the outfit look a little bit special. I chose to wear my leather backpack again, because it's the best thing, when you have to carry so many books and other stuff. And then I only rolled up my jeans and wore some comfy, but pretty sneakers. And of course an elastic band on my arm. Sorry for that I forgot to take it off. :D 

What is your kind of "go to school" outfit?

Tak takhle asi nějak vypadá můj outfit, když jdu na celý den do školy. Někdy jsem prostě až moc líná, než abych přemýšlela o oblečení. Chtěla jsem vám teda ukázat, že i když nemáte zrovna náladu vymýšlet nějaký super stylový outfit, i tak můžete vypadat tak, že vlastně víte, co nosíte. První krok - jednoduchost, druhý krok - noste pohodlné, ale hezké (nemyslím tím třeba mikinu, kterou máte na doma) oblečení a třetí krok - něčím to oživte, např. nějakým šperkem nebo doplňkem.
Musím uznat, že já jsem to teda vážně nechala hodně jednoduché. :D Ale stejně jsem se snažila, aby to vypadalo trochu zajímavě. Vzala jsem si znovu můj kožený batoh, protože je to prostě ta nejlepší věc, když s sebou musíte vláčet miliony knih. A pak už jsem jen ohrnula kalhoty a obula pohodlné, ale pěkné tenisky.
Samozřejmě jsem si zapomněla sundat na focení gumičku z ruky, ale nakonec ta k tomu prostě tak nějak patří. :D

Jak vypadá váš "školní" outfit?

48 (8 of 19)


48 (13 of 19) 48 (11 of 19) 48 (14 of 19) 48 (19 of 19) 48 (6 of 19) 48 (5 of 19) 48 (3 of 19) 48 (15 of 19) 48 (16 of 19)
ZARA sweater and t-shirt/ TOPSHOP skinny jeans/ VANS shoes/ ASOS backpack

ph/ by David Lamač

  

13 comments:

  1. To je tak strašně skvělý <3 miluju tenhle tvůj pohodovej a přitom fakt mega cool styl! Těším se na další a další outfity!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moc moc moc děkuju Domi :)) ty jsi vždycky tak milá! <3

      Delete
  2. Ten batuzek i tricko jsou fakt super! :)))

    ReplyDelete
  3. Ten baťůžek ti máma vybrala fakt dobře. :)

    Ela

    ReplyDelete
    Replies
    1. Batůžek jsem si vybírala sama, ale dostala jsem ho od mamky :D jinak jsem ráda, že se líbí :)

      Delete
  4. Outfit vypadá fakt skvěle a pohodlně :) Mě se tááák moc líbí ten batůžek

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju moc, Veru :)) myslím, že ho na asosu mají ještě v bílé, ale v černé už jsem ho nenašla :/

      Delete
  5. pohodlný outfity jsou nej nej nej :)) moc pěkný :)
    BE YOU

    ReplyDelete
  6. Přesně jak rikas! Pohodlne, jednoduché, ale přitom porad zajímavé a taaaak stylove! Taky se těším na další, jsi pro mě velká inspirace kamo!!!:)

    ReplyDelete
  7. Moc pěkný outfit. :-) Batůžek je super. :-)
    giveaway

    ReplyDelete

Thank you for all your lovely comments!