June 22, 2015

MOODBOARD #3

moodboard 3
PINTEREST inspiration/ ZARA frayed denim, shirt and crop top/ ASOS mules and silver rings/ WEWOREWHAT hairstyle

Happy Monday everyone! It's time for some inspiration again. Lately I am really longing for some pointed mules and these from Asos are perfect. Simple, black and flat. Even though I am not such a big fan of floral prints, I fell in love with this beautiful crop top from Zara. Still thinking about getting it in sales later. And what else is on my mind? Ashy blonde ombre hair, frayed denim, clear lines, NYC mornings, delicate silver rings and messy hair. 

Krásné pondělí všem! Dneska pro vás mám nějakou tu inspiraci. V poslední době vážně toužím po nějakých špičatých pantoflích a tyhle z Asosu jsou naprosto perfektní. Jednoduché, černé a ploché. I když nejsem zase takový fanoušek květinových vzorů, zamilovala jsem se do tohoto krásného crop topu ze Zary. Pořád přemýšlím, jestli si ho nakonec pak ve slevách vážně nekoupím. A co dalšího mě teď baví? Popelavé blond ombre, roztřepený denim, čisté linie, východ slunce v NYC, drobné stříbrné prstýnky a messy hair.

  

3 comments:

  1. Ach, New York! A ten top ze Zary je super. Mně se už taky květinové vzory příliš nelíbí, ale tenhle je vážně skvělý :)

    ReplyDelete
  2. ach tyhle tvoje skvele inspirace!! <3

    ReplyDelete
  3. Thanks for sharing your mood board, great photos.

    http://www.racheldinh.com

    ReplyDelete

Thank you for all your lovely comments!