June 10, 2015

OUTFIT/ SUMMER UNIFORM

56 (3 of 4)

Ripped shorts, white tee, lace-up flats and light coat. Simple as that. It's definitely my favourite outfit to go this summer. By the way this sandals are really awesome and I would literally wear them with everything, so if you're thinking about getting a similar pair, don't hesitate. 
P.S.: I'm really sorry for not so many pictures, but unfortunately I was moving in almost every picture. :D Yes, I couldn't be a model, I can't pose. :D

Roztrhané šortky, bílé triko, zavazovací sandály a lehký kabát. Jednoduché a i přesto je to určitě jeden z mých oblíbených outfitů tohle léto. Mimochodem, tyhle sandálky jsou vážně úžasný a nosila bych je doslova ke všemu, takže jestli o podobných přemýšlíte, tak neváhejte.
P.S.: Moc se omlouvám za tak málo fotek, ale bohužel jsem se hýbala na skoro každé fotce a kvůli tomu byly vždycky trochu rozmazané, což jsme na foťáku neviděli. Jo, modelka bych být teda nemohla, neumím pózovat. :D



56 (4 of 4)
56 (2 of 4) 56 (1 of 4)
ZARA coat and shoes/ H&M tee and shorts/ MK messenger bag

ph/ by David Lamač

  

11 comments:

  1. To se mi opravdu moc líbí, jednoduché, určitě pohodlné a na léto jako dělané! Lehký trench by se mi taky líbil a ty sandálky jsou božíí :))

    Pieces of FRECKLED style

    ReplyDelete
    Replies
    1. děkuju moc! ten trench je vážně super, doporučuju :))

      Delete
  2. Juli !! Nice Breetz Edwin www,foto-edwin.nl

    ReplyDelete
  3. Zrovna v pondělí jsem sháněla takový boty. Byla jsem i v Zaře a neměli je tam, z nějakého důvodu mi je vesmír nepřeje :D ale fakt ti sluší :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha :D u nás ve Vídni je mají skoro v každé Zaře, to je škoda, že jsi nenašla, jsou super :)) a děkuju :) <3

      Delete
  4. Krásný outfit, ten kabátek je parádní :)

    New in: May 2015

    ReplyDelete
  5. OMG I want the short! Awesome outfit! :D

    ReplyDelete

Thank you for all your lovely comments!