July 20, 2015

BEACH LOOK



The last day of our stay in Croatia we took some pictures at the "beach" that actually looked more like a promenade. I wore my black simple bikini together with a plain white shirt and a pair of silver slippers. To make it more interesting I added a layered necklace from H&M. Before going on vacation I bought these golden and silver tattoos in Vienna. I thought it could be really amazing for summer and especially for those days at the pool or sea, when you're wearing only bikini. They looked beautiful on tanned skin. What a pity that they all over the internet now.

Poslední den, co jsme byli v Chorvatsku, jsme nafotili pár fotek na pláži, která vlastně vypadala spíš jako promenáda. Měla jsem na sobě jednoduché černé bikiny, přes to bílou košili a stříbrné pantofle. Aby to bylo zajímavější, přidala jsem k tomu nové řetízky z H&M. Ještě před tím, než jsme jeli na dovolenou, jsem si ve Vídni koupila tyhle zlaté a stříbrné tetování. Říkala jsem si, že by to mohlo vypadat dobře v létě a především právě u bazénu nebo u moře, kdy na sobě máte jenom plavky. Vypadaly krásně na opálené kůži a krásně ten jednoduchý look doplnily. Škoda, že se s nimi teď tak roztrhl pytel a jsou doslova všude. 

P.S.: Právě jsem udělala jednu věc, nad kterou jsem vááážně dlouho přemýšlela - konečně mám taky FACEBOOKovou stránku, tak se podívejte a lajkněte, pokud chcete sledovat novinky tam. Děkuju moc! :)



TEZENIS bikini top/ ZARA bikini bottom (old) and shoes/ H&M shirt (old) and necklace

ph/ by David Lamač

  

12 comments:

  1. Skvely fotky, hned bych se vratila k mori! :)) A mas vazne uzasnou postavu, Juli!♥
    CAPTURING MY LIFE blog

    ReplyDelete
  2. Krásný fotky, postavu máš úžasnou i se mi moc líbí tetování :)

    ReplyDelete
  3. Mas sjvelou postavu!! A fotky se povedly:))

    ReplyDelete
  4. Nádherný fotky, ty řetízky jsou úplně super a ty tetování jsou taky krásný!! :)
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  5. no jo, je pravda, že ty tetování má už skoro každý. ale co, je to pěkný :D. krásné fotky :)
    in another galaxy

    ReplyDelete
  6. Hezké:) to zlaté tetování se mi hrozně líbí!

    ReplyDelete
  7. Ty jsi kráska! nádherné fotky!!! uplně mě to navnadilo se sbalit a vypadnout:))

    ReplyDelete

Thank you for all your lovely comments!