July 8, 2015

TRAVEL/ VIENNA - NASCHMARKT

BY JULI JULI (2 of 16)

PLACE: Naschmarkt, Vienna, Austria

If you're ever going to Vienna, you have to visit Naschmarkt. It's full of amazing restaurants and cafés. One of them is Neni. It's an awesome restaurant with slightly oriental cooking, where they offer many vegetarian and vegan dishes. But we tried a cheeseburger with homemade chips and it was really delicious. Luckily I wore a loose dress, haha. Apart from that you can find there many stands with various food like spices, fruits, vegetables and even some sweets. And as the board on the fifth picture says, there is no Wi-Fi, so talk to each other, call your mom, pretend it's 1993! And have a drink - live!

Jestli někdy pojedete do Vídně, tak musíte navštívit Naschmarkt. Je plný úžasných restaurací a kaváren. Jedna z nich je Neni. Je to skvělá restaurace s lehce orientální kuchyní, kde nabízejí spoustu vegetariánských a dokonce i veganských jídel. Ale my jsme samozřejmě museli zkusit jejich cheeseburger s domácími hranolkami a bylo to výborný. Naštěstí jsem na sobě měla tyhle volné šaty, haha. Kromě toho tam můžete najít také hodně stánků s různými druhy koření, ovoce, zeleniny a také sladkostí. A jak se na té tabuli na páté fotce píše, není tam Wi-Fi, takže spolu mluvte, zavolejte své mamince, předstírejte, že je rok 1993! A dejte si drink - živě!


BY JULI JULI (5 of 16) BY JULI JULI (3 of 16) JULI JULI (1 of 1) BY JULI JULI (1 of 16) BY JULI JULI (6 of 16)

ph/ by me and Anita Vidurová

   

5 comments:

  1. Tobě to Juli sluší, ty šaty jsou super :)

    ReplyDelete
  2. Jé to je parádní:) krásný fotky:))

    ReplyDelete
  3. Vypadá to tam úžasně! Mě se teda zbíhají chuťě na to krásné ovoce :)

    Pieces of FRECKLED style

    ReplyDelete
  4. musíme naplánovat ten srázek a vezmeš mě všechny tady ty tvoje super místa tam:))) hlavně do těch skvělých uliček plých krásných starých budov! <3 já tam byla jen v muzeu a na vánočních trzích a to to mám takový kousek..:/

    ReplyDelete

Thank you for all your lovely comments!