August 13, 2015

MOODBOARD #4

all pics from PINTEREST

Since I haven't posted some inspirational pictures in a while, I thought I'll make a new moodboard. But because my birthday is coming I also added a few things I am craving for lately. Among them are these typical Birkenstocks, because my current slippers from H&M are really bad (always when I wear them they rub off my insteps). Then I was thinking about extending my Ray-Ban collection of Clubmasters. I really like the style and you know I like black shades. I just feel I need a change, because I am wearing my black Meteor Ray-Bans all the time. The next wish is this absolutely amazing Chanel backpack! I fell in love with it the moment I saw it first and it didn't get out of my head since, but it probably stays on my dreamlist forever, haha. And I am a real sneaker freak as you know already, I wrote about that in this post. So it wouldn't bother me if I could have these white Vans slip ons and classic black Converse in my closet. As for the Instax, I really love taking pictures and I want this guy for a long time, so hopefully I'll get it some day and then I'm going to take pictures of lights in someone's backyard like on the photo above, because I love lights, too!

Jelikož už tady dlouho nebyly žádné inspirativní fotky, tak jsem opět vytvořila moodboard. Ale protože se zároveň blíží moje narozeniny, tak jsem tam přidala i pár věcí, po kterých poslední dobou vážně toužím. Mezi nimi jsou tyto typické Birkenstocky, protože moje současné pantofle z H&M jsou vážně nepříjemné (vždycky když je mám na sobě, tak mi pěkně sedřou nárty). Pak jsem také přemýšlela o tom, že bych rozšířila svoji kolekci Ray-Banů o Clubmastry. Vážně se mi líbí ten styl a to víte, že miluju černé brýle. Prostě jen cítím, že potřebuju nějakou změnu, protože moje Meteory od Ray-Banu nosím pořád. Dalším mým přáním je tento naprosto úžasný batoh od Chanelu! Zamilovala jsem se do něj v ten moment, co jsem ho poprvé viděla a od té doby ho nemůžu dostat z hlavy, ale stejně nejspíš zůstane na mém dreamlistu navždycky, haha. A já jsem vážně šílenec, co se týče tenisek, jak už můžete vědět, zmiňovala jsem se o tom už tady. Takže by mi vůbec nevadilo, kdybych mohla mít ty bílé Vans slip ony a klasické černé Conversky v mém šatníku taky. Co se týče Instaxu, tak focení prostě miluju a toho darebáka si přeju už dlouho, tak snad se mi někdy poštěstí a budu s ním moct pak fotit světýlka u někoho na zahradě jako na té fotce nahoře, protože světýlka, ty já taky miluju!

   

12 comments:

  1. Instax jsem konečně toto léto z wishlistu odškrtla a je parádní. Jen teda bych volila klasický a ne tuhle mini verzi, protože fotky jsou opravdu malinké. A černé converse mám v plánu, ty bílé už bílé rozhodně nejsou. :D

    ReplyDelete
  2. Přesně ty slip-on si přeji, akorát v černé! :) a batůžek je dokonalý!! moc pěkný článek, jinak světýlka jsou taky moje slabost :)
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  3. Great mid-week mood board. I really like the pictures you included on here!

    http://www.theaisleofstyle.com

    ReplyDelete
  4. Love the pictures you put in your mood board!
    xx
    Mademoiselle Coconath
    http://mllecoconath.com

    ReplyDelete
  5. Love Birkenstocks, this is the perfect inspiration!
    The Style Icon

    ReplyDelete
  6. I love your mood board :) Kisses from France, Sand.
    .
    www.taimemode-fashionblog.com

    ReplyDelete
  7. taky bych chtěla polaroid, ale slyšela jsem, že je to strašně nepraktický, tak si to asi ještě rozmyslím :)
    http://petra-secret.blog.cz/

    ReplyDelete
  8. Krásne veci. Tak nech sa ti to splní :)

    http://lamodaeanarchia.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  9. Ráda bych tě pozvala ke mně na blog na giveaway - odkaz vpravo v menu :)
    www.getmovincz.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. krásné přání a snad ještě krásnější moodboard, ty ses v tom mistr! a ten instax ti moc přeju, protože tvoje fotky jsou podle me top! <3

    ReplyDelete

Thank you for all your lovely comments!