October 26, 2015

GIVENCHY MINI ANTIGONA BAG


I was so amazed, when I heard that for my twentieth birthday I can choose my first real designer bag. You know, when there is something you can only look at and maybe never ever will own. And then suddenly you can. It was such a crazy feeling. I've always admired Céline or Chloé bags, but because I had some limit of course, I had to look for another brand. It was really not so easy to find a designer bag that would suit my style and the limit, because as I found out all the bags are so overpriced, it's insane. 
Eventually I chose this dark beige Mini Antigona bag from Givenchy Paris and I am really glad that I did. I like that it's classic and timeless. I also wanted a different colour than black and I think that this was a great choice, because until now I didn't own any light coloured bag. 
I ordered it from LuisaViaRoma and it came quite early, in one week I think, and also so nice wrapped up in a beautiful dark blue box. So if you're ever going to order an expensive designer bag from an e-shop, then I can only recommend this one. 

Byla jsem tak překvapená, když jsem se dozvěděla, že si můžu k mým dvacátým narozeninám vybrat moji první opravdovou designerskou kabelku. Víte, jaké to je, když je tu něco, na co se můžete jen dívat a možná to nikdy v životě nebudete vlastnit. A pak najednou můžete. To byl vážně bláznivý pocit. Vždycky se mi líbily kabelky od Céline a Chloé, ale protože jsem samozřejmě měla nějaký limit, musela jsem se podívat po jiné značce. Nebylo to vůbec tak jednoduché najít kabelku, která by seděla k mému stylu a ještě byla v limitu, protože jak jsem zjistila, všechny designerské kabelky jsou vážně předražené, to je šílené. 
Nakonec jsem si vybrala tmavě béžovou Mini Antigonu od Givenchy Paris a jsem opravdu ráda, že jsem se tak rozhodla. Líbí se mi, že je klasická a nadčasová. Taky jsem chtěla nějakou jinou barvu než černou a myslím, že tohle byla skvělá volba, protože doteď jsem nevlastnila žádnou světlou kabelku.
Objednala jsem ji z LuisaViaRoma a přišla celkem brzy, za jeden týden myslím, a taky byla pěkně zabalená v krásné tmavě modré krabici. Jestli si někdy budete chtít objednat drahou designerskou kabelku z e-shopu, tak můžu tento jen doporučit.





ph/ by me

   

12 comments:

  1. Tak tuhle krásku opravdu závidím. Mně minule uchvátila v šedé barvě. :-)

    ReplyDelete
  2. Bože ta je nááádherná!!♥ Asi bych taky brala Givenchy, kdybych se měla rozhodnout pro nějakou designerskou kabelku:) Příjde mi, že je taková ještě mladistvá:)) Super výběr Juli!

    ReplyDelete
  3. No tak toto <3 moc ti to přeju a těším se na outfity, vybrala jsi dokonale!

    ReplyDelete
    Replies
    1. děkuju Domi <3 outfit bude už ve středu :))

      Delete
  4. Je opravdu nádherná Juli!♥
    Úplně se hodí ke tvému stylu:))

    CAPTURING MY LIFE blog

    ReplyDelete
  5. Kabelka je božská, vybrala si dobře :)

    ReplyDelete

Thank you for all your lovely comments!