October 19, 2015

MOODBOARD #5

all pics via pinterest

I am slowly starting to adjust to this cold and damp weather. Drinking lots of camomile tea and wearing thick scarfs is really helping, although I really hate, when it's raining. Maybe visiting Paris would save it. The last time I was in Paris it was like 5 years ago. I wouldn't mind to see this magnificent city again. What's also keeping me down to earth these days are my loved ones. Even though I have so much to do nowadays, I know, I'm not alone. Hope you're all doing great! 
How are you surviving this weather? Do you have some essentials, you can't live without recently?

Pomalu si začínám zvykat na to studené a sychravé počasí. Litry heřmánkového čaje a tlusté šály vážně pomáhají, ačkoliv nesnáším, když prší. Možná by to zachránila návštěva Paříže. Naposledy jsem byla v Paříži asi před 5 lety. Vůbec by mi nevadilo, kdybych měla tu možnost znovu vidět tohle překrásné město. Co mě v posledních dnech taky drží nohama na zemi, jsou moji kamarádi. I když toho mám teď hodně, vím, že na to nejsem sama. Doufám, že se máte všichni skvěle! 
Jak přežíváte toto počasí? Máte nějaké ty nezbytnosti, bez kterých teď nemůžete žít?

   

4 comments:

  1. awesome photo!

    www.bstylevoyage.blogpsot.com

    ReplyDelete
  2. ja teda podzim moc nemusi.
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    ReplyDelete
  3. Pěkný článek! :) Já podzim miluji, takže já si užívám všeho, co s tím má co společného - deky, šály, huňaté ponožky, svíčky... :)
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  4. Mě pomáhá si doma zapálit vonnou svíčku a pustit si nějakou komedii nebo seriál. Jinak podzim/zimu ráda nemám.
    Nicole
    Soulmates.cz

    ReplyDelete

Thank you for all your lovely comments!