October 28, 2015

OUTFIT/ FLARES


I am totally in love with these pants! Although I didn't feel so good in them at first, because everyone was staring at me, but eventually I felt very comfortable, stylish and confident. And I think that I love them even more in combination with sneakers. As I bought them, I've already had this outfit in my mind. Fun story is that when I met my boyfriend to go take some pictures, he also starred at me like if I would fall down of a tree or something. It was just too funny, but luckily for me, he doesn't forbid me to wear things that he doesn't like. Then I couldn't wear almost a quarter of my closet, I think. 
Apparently I like a lot of grey on my clothes this autumn, so what's your favourite colour? And how do you like this outfit at all?

Úplně jsem se zamilovala do těchto kalhot! Ačkoliv jsem z nich ze začátku neměla moc dobrý pocit, protože na mě většina lidí udiveně zírala, tak nakonec jsem se v nich stejně našla a cítila jsem se velmi pohodlně, stylově a sebevědomě. A myslím, že je miluju ještě víc v kombinaci s teniskami. Když jsem si je kupovala, tak už jsem k nim dávno měla vymyšlený tento outfit. Mám k nim dokonce i vtipnou historku s mým přítelem, když jsme šli tento outfit fotit. Jakmile jsem vyšla ven, tak se na mě i on díval skrz prsty, jestli jsem jako náhodou nespadla z višně nebo tak něco. To je vždycky vážně hodně komický, ale naštěstí mi nezakazuje nosit věci, které se mu nelíbí. Pak bych nemohla nosit snad čtvrtinu mého šatníku, myslím. 
Očividně se mi taky tento podzim líbí šedá barva na oblečení. Jaká je vaše oblíbená podzimní barva? A jak se vám vůbec líbí tento outfit?

H&M flares and sweater/ ZARA coat/ GIVENCHY bag/ ADIDAS Stan Smith sneakers

ph/ by David Lamač

  

8 comments:

  1. Tak tohle je paradni outfit Juli!!! Prijemny barvy, lezerni a pritom strasne chic! Supr! <3 (+ ta kabelka!!!och)
    U me jako kazdy podzim vede seda, ale miluju i vinovou a samozrejme cernou :))

    ReplyDelete
  2. Mně se hrozně líbí ten rolák! Moc ti to sluší :)
    Tina Mladkova

    ReplyDelete
  3. This look is so beautiful! For me the look is really perfect. I love the sweater, the coat, really everything of the look. ♥

    Love
    Sandra ♥ of Sandra Felicia

    ReplyDelete
  4. Ten rolák je dokonalost! :) A já bych asi sice odvahu na ty kalhoty neměla, ale tobě to sluší a líbí se mi to v kombinaci s tím svetrem :)
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  5. asi by som za tie nohavice nebola, ale ako celok sa mi to páči :) no ten rolák je fakt super!!

    ReplyDelete
  6. Peckaaa! Krásný světový outfit!! :))

    ReplyDelete
  7. Neee, tyhle kalhoty jsou právě úplně nejlepší! A celkově se Ti tento outfit strašně moc povedl <3

    ReplyDelete

Thank you for all your lovely comments!