October 16, 2015

OUTFIT/ LAYERS


I don't know if it's just me, but don't you think that the real autumn skipped this year and instead of it the winter came? It was so cold this week, so I already took out my winter coats and thick scarfs. Hopefully it will get warmer, because I have so many outfit combinations for autumn in my mind that I want to show you. 
Last week I bought this awesome sweater dress that has these slits on sides and I really love it. It's so perfect for layering and it's also so comfortable and nice to wear. When it's cold outside, you can't do much with your outfit, but with pieces like this, it's simple to create an interesting outfit. I also love this coat, because of its versatility and timelessness. Unfortunately I purchased it already one year ago, but they have pretty much the same in Zara right now. 

Nevím, jestli je to jen mnou, ale nemyslíte si, že ten pravý podzim tento rok skoro vůbec nebyl, zatímco zima už přišla? Tento týden bylo tak chladno, že jsem už musela vytáhnout zimní kabáty a tlusté šály. Doufejme, že ještě bude trochu tepleji, protože mám pro vás vymyšleno tolik podzimních kombinací, které vám chci ukázat a musím je nafotit. 
Minulý týden jsem si koupila tyto úžasné pletené šaty, které mají po stranách takové dlouhé rozparky a hned jsem se do nich zamilovala. Jsou vážně perfektní a tak pohodlné a příjemné na nošení. Když je venku zima, tak s outfitem moc nenaděláte, ale s takovými kousky, jako jsou tyto šaty, to je celkem jednoduché vytvořit zajímavý outfit. Jo a taky naprosto miluju tenhle kabát díky jeho univerzálnosti a nadčasovosti. Bohužel jsem ho koupila už před rokem, ale i tento rok mají v Zaře skoro ten samý.


ZARA look/ ASOS backpack

ph/ by Anita Vidurová

   

6 comments:

  1. Super!! :) A s tím podzimem to mám stejně, sice mám ráda i tohle typické sychravé počasí, ale trošku sluníčka by ještě neuškodilo! :)
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  2. Pořádně zachumlané outfity mám ráda, jinak obr triko mám taky a je super :)

    ReplyDelete
  3. Pekný outfit, ten šál je úžasný ♡

    ReplyDelete

Thank you for all your lovely comments!