November 8, 2015

OXFORDS

ZARA shoes/ BETTY BARCLAY fur scarf

I really love all kinds of man's clothing, like oversized tees, sweatshirts, boyfriend jeans, etc. I always feel really comfortable wearing oversized pieces and that's most likely also the reason, why tomboy style is so close to me. I never liked the real girly style. When I was little, I wore almost no skirts and until now I don't really have any pink piece of clothing in my wardrobe, even though I now like the colour a lot. I think that it wouldn't be me anymore, if I started to wear heels and ruffles everyday. My style is more plain, casual, simple, minimalistic and tomboy. I like to add something little extra to my outfits at some point, but it doesn't really happen so often. 
And that's also the story of these shiny oxford shoes that were really missing in my shoe closet. Oxford shoes are so classic, they will never be out of style and you can find them in every possible combination out there. I fell in love with these patent leather ones from Zara and you can already look forward to a new outfit, where I will show you, how I wear them. 

Pánské oblečení vážně miluju! Hlavně to velké a oversized, jako třeba trička, mikiny, boyfriend jeany, atd. Vždycky se v tom cítím hrozně moc pohodlně a to je asi taky ten největší důvod, proč mi je tomboy style tak blízký. Nikdy jsem neměla ráda to pravé holčičí oblečení (ještěže mě do toho moje maminka nikdy moc nenutila, protože i ona je vlastně trochu taková rebelka :D). Když jsem byla malá, tak jsem skoro nikdy nenosila sukně a i teď v šatníku snad nemám nic růžového, i když se mi ta barva teď celkem líbí. Myslím, že už bych to prostě nebyla já, kdybych začala každý den nosit podpatky a volány. Můj styl je prostě hodně jednoduchý, obyčejný, přirozený, minimalistický a trochu klučičí. Někdy ráda přidám něco extra k mým outfitům, ale to se moc často nestává.
No a to je asi taky příběh těchto lesklých oxfordek, které mi v botníku vážně chyběly. Oxfordky jsou tak klasické, že prostě nikdy z módy nevyjdou a můžete je najít snad ve všech možných kombinacích. Já jsem se naprosto zamilovala do těchto 1akovaných ze Zary a vy už se můžete těšit na nový outfit, kde vám ukážu, jak je nosím.

ph/ by me

   

17 comments:

  1. Jsou perfektní, taky se po nich poslední dobou pořád dívám! :) A růžovou taky moc nemusím, možná takovou tu světle růžovou, ale jinak taky nemám zrovna nejvíc holčičí styl :)
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  2. Já pánské oblečení taky miluji, nenosím tento styl, ale na spoustě holek se mi líbí a tyto oxfordky jsou prostě dokonalé :)

    ReplyDelete
  3. No tyjo, kliknu na náhodný odkaz na cizím blogu a co na mě nevyskočí, boty, které hrozně nutně potřebuju! :) Líbí se mi právě takové nízké lakovky s barevnýma ponožkama, barevné ponožky už jsem nakoupila, ale k většině bot se to prostě nehodí :-P
    Tak díky za tip, hledat v Zaře boty by mě nenapadlo :)
    V.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já je taky nejradši nosím se zajímavými ponožkami :)) ale jediné, co je na nich špatný, tak jsou ty boty hodně pevný, takže se nejdřív musí pořádně rozchodit :) ale tak jsou to boty ze Zary přece, žejo :D

      Delete
  4. Love these shoes! I saw them in Zara and I will probably buy them, too :)

    Check out my blog if you want: www.theglamandglitter.com

    Tamara xxx

    ReplyDelete
  5. oba kúsky sú božské! brala by som :)

    ReplyDelete
  6. super výběr! oxfordky jsou rozhodně boty podzimu! každý rok je ve svém botníku musím mít! dva roky mi teď dělaly společnost oxfordky Baťa a letos dokonce překvapivě a nečekaně Primark. Stály pár peněz, ale jsou pohodlný a nebude mi tolik líto, až zase začnou praskat... :)

    ReplyDelete
  7. Ty jsou naprosto super .)) Preferuju radši loafersky, ale tyto jsou TOP! :)

    ReplyDelete
  8. Oxfordky taky miluju. Jsou to nejpraktičtější boty, ať se jedná o jakoukoli událost - ke kalhotám, sukni, šatů :)

    ReplyDelete
  9. Hneď by som ich brala... Sú jednoduché, klasické, no predsa nevyzerajú nejako zastaralo. Určite ich poriadne vynosíš! :)
    beelievin.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. tak tieto oxfordky su uplne dokonale!
    http://theraspberrylipstick.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  11. Přesně, také miluju pánské oblečení! A oxfordky jsou top :)
    The Colorful Blog

    ReplyDelete

Thank you for all your lovely comments!