December 30, 2015

2015 IN OUTFITS


The year is almost at the end, so I decided to take a look at all my outfits I posted over 2015. This year I wrote my very first article in the late April, so there could be many more pictures actually, but I had a hard time back then and it was not possible for me to blog. Now I am really happy that I came back and continued writing and shooting pictures. It is always so nice to look at all the pictures from the whole year and to remember those moments. Even though I wasn't so active everytime and almost nothing has changed, I don't regret it. It's my hobby and always will be. Someone has maybe much more support in these things than me, but I don't want to complain. My studies are for me still more important, if they weren't, I wouldn't have been here anymore. I'm just hoping that the next year will be more successful for me and I am going to give everything to achieve my goals. And you should, too! Don't be afraid of the many obstacles, you can do anything you think of, if you want. 
Hope you will like this recap and there's a little sneak peek of what Soňa and me shot today. You will see it probably next year!

Rok už je skoro u konce, tak jsem se rozhodla, že dám dohromady všechny moje outfity, které jsem nafotila přes rok 2015, a ukážu vám je. Tento rok jsem napsala můj úplně první článek teprve ke konci dubna, takže teoreticky tu mohlo být mnohem více fotek, ale tenkrát toho na mě bylo moc a nebylo moc možné u toho všeho stíhat ještě blog. Teď jsem ale ráda, že jsem se k tomu vrátila a pokračovala v psaní a focení fotek. Vždycky se mi moc líbilo se na ně pak zpětně dívat a připomínat si ty momenty. Ačkoliv jsem nebyla pořád tak aktivní a skoro nic se v tomto ohledu pro mě nezměnilo, nelituji toho. Je to můj koníček a vždycky bude. Někdo má v těchto věcech možná víc podpory než já, ale nechci si stěžovat. Každý to nemůže mít tak lehké. Moje studium je pro mě stejně stále důležitější. Kdyby nebylo, už bych asi nebyla tam, kde jsem. Jenom doufám, že příští rok bude úspěšnější, protože do toho dám všechno, aby se mi moje cíle splnily. A vy byste měli taky! Nemějte strach ze všech těch překážek, protože když chcete, překonáte všechno. 
Doufám, že se vám článek bude líbit a na konci pro vás mám překvapení z dnešního focení se Soňou. Zbytek uvidíte nejspíš příští rok!





   

13 comments:

  1. Miluju tvoje outfity, Juli!<3 nemuzu si vybrat nejoblibenejsi, ale vsechny jsou uzasny!:)))<3

    ReplyDelete
  2. Juli, super! Můj favorit je asi ta kožená sukně s oversized šedým tričkem, to je super kombinace. A baví mě přemýšlet, kde ve Vídni je to přesně focené, haha.
    Hezký nový rok, Kiťa.

    ReplyDelete
  3. krasna kabelka! A moj top je asi 4ty:)

    Pozyvam na povianocnu GA o Guess a Dermacol :) tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2015/12/povianocna-ga.html

    ReplyDelete
  4. Krásné outfity :)) Držím palce, aby jsi měla úspěšný příští rok a všechny cíle jsi si spnila :)

    Zvu Tě na mojí Giveaway!

    Another Dominika

    ReplyDelete
  5. super fotky!:)

    PS: Zvu te na svoji giveaway na mem blogu:) Buud rada kdyz se zapojis: Bridge of Memories

    ReplyDelete
  6. ty seš pro mě prostě jak inspirace z Pinterestu! Krásný nový rok i tobě krásko! at máš víc fotek a víc takhle povedených outfitů<333
    Style by Eliza

    ReplyDelete
  7. Hrozně super článek, máš úžasný styl! Už se těším na další a další outfity! :) A tobě ať se taky vše splní a podaří se ti vše překonat :)
    Young, wild and free

    ReplyDelete

Thank you for all your lovely comments!