December 24, 2015

MERRY CHRISTMAS



Merry Christmas everyone!
This year went by really quickly and there it is again - Christmas Eve. Even though I love Christmas, this time it was a little bit more stressful for me, because I had a lecture at the university yesterday and I had to be there. But luckily I managed to do everything on time. Gifts are wrapped, Christmas tree is decorated and sweets are on the table.
I want to wish you the most beautiful Christmas! Just be with your loved ones, enjoy the time and relax. And be happy!

Veselé Vánoce všem!
Ten rok utekl jako nic a je tu opět Štědrý den. I když Vánoce a všechno kolem miluju, tak to tentokrát pro mě bylo trochu utrpení, protože jsem ještě včera do 4 hodin odpoledne seděla na uni na přednášce. No ale tak to se nedalo nic dělat, ty body jsem potřebovala. :D Domů jsem teda dorazila až v 8 hodin večer a pak mě čekal celkem maraton, jelikož jsem ještě neměla zabalené dárky a ani stromeček nebyl nazdobený. Teď už je ale naštěstí všechno hotovo.


O Vánocích mám nejradši, když se můžu zachumlat do velkých huňatých svetrů, obléct chic tepláky a třpytivé ponožky. Bohužel tuto zimu ty svetry asi moc nevyužiji, ale když už se teplota bude blížit k nule, s radostí je vytáhnu. Ponožky jsem tento rok pořídila v Calzedonii a mám je ještě ve stříbrné (ty jste mohli vidět v tomto outfit postu), ale krásné třpytivé a ještě ke všemu červené mají také v H&M.


Čtu moc ráda, ale normálně přes rok na to nemám moc času, takže doufám, že se teď o svátcích budu moct pustit do knížky #GIRLBOSS od Sophii Amoruso, zakladatelky a CEO online shopu Nasty Gal. Koupila jsem si ji sama pro sebe a jsem na ni vážně zvědavá. Zatím jsem slyšela celkem pozitivní ohlasy. 


Tento nejkrásnější náramek jsem dostala od přítele a nemůžu se na něj vynadívat. Někteří už ho nejspíš viděli na mém instagramu. Většinou kromě hodinek a Pandory žádné jiné šperky nenosím, nevím ani proč. Prostě na to nejsem, ale takové jemné a minimalistické můžu!


Nakonec bych Vám všem chtěla popřát ty nejkrásnější Vánoce! Prožijte je se svými nejbližšími, hlavně v klidu a alespoň trochu si odpočiňte od všeho ostatního. Pro mě to sice moc neplatí, učení mám totiž až nad hlavu a zkoušky se mi blíží, ale i tak se budu snažit to moc nepřehánět. 
Kdo ještě nemá zabalené dárky a potřebuje rychle nějakou inspiraci, sledujte dnes můj snapchat @julidvorak, kde už teď můžete vidět moje balící dovednosti a v průběhu dne pak také moje štědrovečerní líčení a outfit!

Šťastné a veselé!
Juli

ph/ by David Lamač

  

17 comments:

  1. Moc hezké fotky Juli :) Krásné Vánoce přeju

    ReplyDelete
  2. Krásné Vánoce i tobě pořádně si užij dnešní štědrý den a také vánoční svátky s těma nejbližšíma:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. děkuju moc! také si užij krásné Vánoce :)

      Delete
  3. Tobě taky nádherné Vánoce! Tu knížku bych si taky chtěla docela přečíst a krásný hrníček! A snad bude ještě na svetry počasí! :)
    Young, wild and free

    ReplyDelete
    Replies
    1. moc děkuju! :) knížku už jsem začala číst a zatím je skvělá! doporučuju! přeju krásné Vánoce :)

      Delete
  4. Krásné fotky, moc ti to sluší :) Popřeji aspoň hezký nový rok splněných přání, když k Vánocům jsem to nestihla :))

    ReplyDelete
  5. Ten naramek je nadhernej a moc se k tobe hodi, Juli!:))♥

    CAPTURING MY LIFE blog

    ReplyDelete

Thank you for all your lovely comments!