December 10, 2015

OUTFIT/ KNITTED HEADBAND


Winter has finally come and all I am wearing these days is this really warm winter parka from Zara, which I love. Actually I can't wait until it starts snowing! Another piece of clothing that I can't stop wearing these days is this knitted headband. I always wanted one, because I think that it looks so cute, especially when you wear it with a ponytail or a top knot. It keeps your ears warm and hair in place, not like hats. What do you think?
I bought this headband from Asos via PlnaPenezenka.cz. It's a site, which provides cash-back on all your purchases that you make through it. It's really easy to use, just sign up, make your own profile and start shopping in about 200 shops that cooperate with this portal. After placing an order in one of these online shops, you will receive an e-mail about your reward from the purchase, which will then be shown on your profile. When you reach a certain amount of money you can transfer it to your bank account. 
It's an interesting way how to save money, when you shop online, so I gave it a try. Everything went really easy. I placed the order as usual, the next day I received an e-mail about my cash-back from the purchase and that was it. My package came in 3 days, so this also surprised me. If you like to shop online, then there's nothing better than to save a little bit money on your purchases.

Zima už konečně přišla a s ní i teplé zimní kabáty a bundy. Jediné, co teď nosím já, je tahle vážně teplá zimní parka ze Zary, kterou jsem si hned zamilovala. Vlastně když ji takhle vidím, tak už se nemůžu dočkat, až začne sněžit! Další kousek, který teď taky neustále nosím je tahle úžasná pletená čelenka. Vždycky jsem nějakou chtěla, ale nemohla jsem nikde žádnou pěknou najít. Myslím si, že to vypadá vážně hezky, hlavně společně s vlasy v culíku nebo v drdolu. Uši máte v teple a vlasy drží na svém místě, ne jako u čepice, kde mám vždycky na hlavě vrabčí hnízdo, když si ji sundám. Co si myslíte vy? Líbí se vám čelenky?
Já jsem si tuhle svoji koupila na Asosu přes portál PlnaPenezenka.cz. To je stránka, která poskytuje navrácení určitého procenta peněz z nákupu, který přes ni uděláte. Je to velmi jednoduché, stačí se zaregistrovat, přečíst si krátké info o tom, jak to funguje, vytvořit si vlastní profil a začít nakupovat ve zhruba 200 obchodech, které s tímto portálem spolupracují. Po odeslání objednávky v některém z nabízených obchodů vám přijde e-mail o vaší odměně, kterou jste díky nákupu získali. Ta bude pak zobrazena ve vašem profilu na PlnaPenezenka. Když dosáhnete určitou částku z vašich odměn, tak si ji můžete jednoduše nechat přeposlat na váš bankovní účet. 
Je to vážně zajímavý způsob, jak ušetřit peníze, když nakupujete online, tak jsem to také musela vyzkoušet. Všechno šlo hladce. Odeslala jsem objednávku jako obvykle a další den jsem dostala e-mail o mé odměně z nákupu. Balíček pak došel během tří dnů, což mě taky velmi mile překvapilo. Jestli rádi nakupujete online, tak určitě není nic lepšího než ke všem těm objednávkám ušetřit i nějaké ty peníze. 


ASOS headband/ ZARA winter parka, jeans (old), turtleneck (similar) and boots (old)/ H&M belt

ph/ by David Lamač

   

11 comments:

  1. Tobě to tak sluší! A jen to nejlepší k svátku!! :)

    ReplyDelete
  2. Skvelý outfit, veľmi sa mi páči :)
    A ďakujem za skvelý typ na ušetrenie peňazí.

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    ReplyDelete
  3. Všechno nejlepší k dnešnímu svátku :) (taky doma máme Julii a zrovna má dnes i narozky :D)
    Moc se mi líbí kabát

    ReplyDelete
  4. Jee, ta čelenka je krásná. Líbí se mi, ale třeba na sobě si ji nedokážu představit.. :)

    ReplyDelete
  5. Úžasná čelenka a džínsy tiež! Kráása! <3
    WITH GREY WOLF

    ReplyDelete
  6. uuuu ta parka je božská! v té musí být teplo!!:) moc se mi to líbí v kombinaci s těmi džíny! jsi nej prostě! ;)
    Style by Eliza

    ReplyDelete
  7. jééé ty jsi kočka! Parka i džíny jsou super!

    www.mnerad.com

    ReplyDelete
  8. Juli tá čelenka ti fakt sekne, aj ja mám takú a sú to tie najlepšie doplnky. Veľmi sa mi páčia aj tvoje topánky, len tak ďalej! :)

    Bari Bircak

    ReplyDelete

Thank you for all your lovely comments!