January 25, 2016

BEAUTY/ WELEDA NAIL CARE PRODUCTS & BODY OIL


After two months I am here with a beauty post again, but this time I will be talking about beauty care from Weleda.
As soon as I received an offer for a cooperation with this brand and right after I discovered that they are producing only natural cosmetics and medicine, I knew I couldn't say no. I chose one of their new products - this nail care made from pomegranate - and then a lavender body oil.
I love high-quality cosmetics, because it's really important for me to take care of my body. And it's even more important now, when it's freezing outside. So don't wait until it's late. I don't know about you, but I've always had this problem with dry hands every winter. I tried many hand creams, but nothing seemed to help.

Po dvou měsících jsem tu opět s dalším beauty článkem a tentokrát to bude povídání o kosmetice Weleda.
Jakmile mi ve schránce přistála nabídka na spolupráci s touto značkou a potom, co jsem se dozvěděla, že se jedná o čistě přírodní produkty, které Weleda vyrábí z vlastně pěstovaných léčivých rostlin, jsem rozhodně nemohla říct ne. Na vyzkoušení jsem si tedy vybrala jednu z jejich novinek - tuto nehtovou péči z granátového jablka - a po prozkoumání všeho, co nabízejí, ještě levandulový tělový olej.
Kvalitní kosmetiku mám ráda, protože je důležité se o sebe a o své tělo dobře starat. A to platí o to víc hlavně teď, kdy je zima a mráz. Nečekejte na to, až bude za pět minut dvanáct a už to nepůjde tak snadno zachránit. Nevím, jak vy, ale já mám každou zimu ten samý problém - suché ruce. Už jsem vyzkoušela spoustu krémů na ruce, ale nic mi nikdy extra nepomohlo. 


Then it changed after testing this hand cream from Weleda. I don't know, if it's really it or a miracle has happened, but my hands are soft and hydrated. I have to admit that I am pretty bad at using body creams regularly. It means that I definitely didn't use the cream every 15 minutes, nor every hour. It was enough once a day, maybe not even that. Last days I haven't used it at all, because I always forgot it at home and even so my hands look really good.
And it also smells beautiful, it's perfection. Although the consistency is maybe too much liquid for me, but that's probably the reason why it's working so good.

Po vyzkoušení tohoto krému se to ale změnilo. Nevím, jestli je to opravdu tím nebo se stal zázrak, ale ruce mám krasně jemné a hydratované. Musím taky dodat, že jsem vážně hrozná, když jde o pravidelné používání tělových krémů. To znamená, že jsem si ruce rozhodně nekrémovala každých 15 minut, ani každou hodinu. Stačilo mi to jednou denně, někdy ani ne. Posledních pár dní jsem ho vůbec nepoužívala, protože jsem si ho vždycky ráno zapomněla doma a stejně moje ruce vypadají dobře a to je strkám kvůli zimě pořád do kapes apod. 
No a ta vůně, to je prostě dokonalost. Nevím teda, jak přesně voní granátové jablko, protože jsem ho už dlouho neměla, ale to se musí líbit každému. Konzistence krému je naopak ale na mě trošku víc tekutá než ostatní krémy na ruce, ale možná právě díky tomu se lépe vstřebá a mnohem déle hydratuje. 


The nail care also contains these two sticks that are filled with pomegranate oil and are used to make your cuticles softer. Both of them are amazing and it's really easy to use them. If I have my nails painted, I'll use the one with the sponge as applicator. But if my nails are natural and I don't have time to take care of them, I'll use the second one with a small brush, which is also made for the nails as such. The only thing I can say to it is just look at my nails! How great they look!

Ke krému na ruce patří také tyto dvě tyčinky napuštěné olejíčkem z granátového jablka, které slouží k péči o vaše nehty. Liší se v tom, že jedna je přímo jen na zjemnění nehtové kůžičky a ta druhá i k vyživení samotných nehtů. Obě dvě jsou skvělé a snadno se s nimi pracuje. Pokud mám nalakované nehty, tak používám jen tu na nehtovou kůžičku. Má takový aplikátor, který bych přirovnala k "pevnější houbičce" a naprosto mi vyhovuje. Nosím ji i s sebou do školy a krade mi ji i kamarád.
Ta druhá má na aplikaci takový štěteček a s tou pracuji nejčastěji právě teď. Když nemám čas na to, abych si nehty nalakovala a upravila, tak je aspoň vyživuji tímto olejíčkem a je to nejlepší! Jak můžete vidět, tak i kůžičku mám, jak kdybych přišla z nehtového studia. Normálně takhle nikdy nevypadá, vždycky jsem totiž trpěla na záděry a podobně. Tohle je pro mě tedy příjemná změna!


Last but not least there is this body and massage oil. I fell in love with it immediately after opening it. The smell of lavender is just amazing. But who doesn't love lavender, right?
Otherwise it's a really good oil for massages, because it doesn't soak up right after few minutes, but it lasts long. Thanks to that you can massage your affected spot easily without having to open the bottle with your oily hands again. I've always hated it. So this problem of mine is solved. The oil is also so good for dry skin. It nourishes perfectly and makes your skin softer.

Jako poslední tu pro vás mám ještě tento tělový a masážní olejíček. Hned ze začátku můžu říct, že ten jsem si zamilovala už jen po jeho otevření. Ta levandulová vůně je prostě dokonalá. Ale kdo nemá rád levanduli, že?
Jinak je to vážně skvělý olejíček na masáže, protože se nevstřebá hned po pár minutách, ale vydrží. Díky tomu se dá postižené místo jednodušeji rozmasírovat, aniž byste museli mastnýma rukama lahvičku znovu otevírat a přilévat další. To jsem vždycky nesnášela. Takže tento můj problém je vyřešen. Samozřejmě je taky perfektní na suchou pokožku. Krásně vyživí a zjemní a vy pak voníte, jako kdyby jste se v té levanduli vykoupali.


I really like all of the products I got to test, so I can only say good words about it and I really recommend it! My mum said right after testing the hand cream that she also has to buy something from Weleda. And that means that it's a really good cosmetics!

Všechny produkty, které jsem dostala na vyzkoušení, jsem si vážně oblíbila, takže je můžu s čistým svědomím jen doporučit! Přírodní, voňavá a krásná kosmetika. Mojí mamince stačilo jedno použití a hned řekla, že si bude muset od Weledy něco objednat. 
Koho tato kosmetika zaujala, tak se určitě může podívat tady na jejich stránky.
Líbila by se vám giveaway s produkty od Weledy?

ph/ by me

   

8 comments:

  1. Krásné fotky! Mám zrovna sprchový krém a měsíčkový krém a jsem strašně spokojená. Krém používám právě na ruce, ale i na obličej když jdu někam v tomto počasí. Hodně mě zaujala ta péče o nehty, na to se musím podívat! :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ta nehtová péče je perfektní! Bude i v giveaway :))

      Delete
  2. Fotky jsou moc hezký :) OD Weledy jsem ještě nic nezkoušela, takže GA by byla super :)

    ReplyDelete
  3. Weledu mam moc rada, ty tuzky na nehty mam take a jsou skvele :) A ty tvoje minimalisticke fotky, nadhera ❤ A GA s Weledou by byla urcite super :)

    ReplyDelete
  4. Veľmi pekný článok a strašne sa mi páči úprava fotiek♥

    ReplyDelete

Thank you for all your lovely comments!