January 2, 2016

HAPPY NEW YEAR 2016


The first day of 2016 is already behind us and I hope that you enjoyed it as much as me. I woke up at 0:30 pm, but you have to have a break after such an amazing party. The rest of the day my boyfriend and I were watching Harry Potter marathon and it was awesome. I really needed to relax and not to think about other things and worries.
Today there is already some learning on the plan, but thanks to the new year I am much more motivated to do it properly. Do you have some New Year's resolutions? 

První den roku 2016 je už za námi a já doufám, že jste si ho užili stejně jako já. Vstávala jsem teda až něco kolem půl jedné odpoledne, ale po takových oslavách si člověk odpočnout musí. Zbytek dne jsem strávila s přítelem doma. Dívali jsme se na Harry Potter maraton, který dávají teď celé dva dny v kuse a bylo to super. Takový den jsem potřebovala, bez starostí a bez námahy.
Dneska už je bohužel na programu zase učení, ale díky tomu, že je ten nový rok, tak mám plno motivace se do toho pustit pořádně. Nebudu říkat, že si žádná předsevzetí nedávám, protože v podstatě ano, i když si je nikam nepíšu apod.. Nový rok mě vždycky v určitém smyslu ovlivní. Jak je to u vás? Píšete si seznam, v čem nebo co chcete změnit?




Teď něco málo k tomu, jak jsme slavili Silvestra. Od té doby, co jsem na škole ve Vídni, to je asi 5 let, slavím vždy s kamarády tady. Tentokrát jsme se všichni sešli u přítele, takže bylo na nás abychom to nějak připravili. No a to já ráda! Hned jsem šla do mého oblíbeného obchodu s dekoracemi a pořídila tam balónky, konfety a kamarádka donesla ještě ty "srandičky" na tyčce na focení. Nemohli chybět ani stolní hry, takže po půlnoci přišly na řadu Activity a Twister. A myslím, že jsme si to skvěle užili!


Co se mého outfitu týče, tak jsem ještě na Silvestra nevěděla, co si vezmu. Nakonec jsem všechno sehnala ve slevách. Chtěla jsem outfit spíš do stříbrna, přece jenom mám stříbrnou radši než zlatou, ale nic jsem nenašla. Nakonec se mi ale ten zlatý top vážně zalíbil a kdy jindy zkusit něco nového než právě na Nový rok? Stál mě jen 3€ a je z H&M. Plisované kalhoty jsou ze Zary, taky ze slev a je to snad můj nejlepší úlovek za poslední dobu. Úplně jsem se do nich zamilovala. Boty na podpatku už mám víc než 2 roky a koupila jsem je, když jsme byli na dovolené v Miami. Náušnice jsou taky ze Zary ze slev a jsou dokonalé! Moc se mi líbí, jak je každá jiná a už dlouho přemýšlím, že bych si nechala propíchnout další dírku nahoře v té chrupavce, ale nevěděla jsem, jak to bude vypadat. Teď už jsem se ale rozhodla a určitě do toho někdy na jaře půjdu!


Krásný nový rok!
Juli

   

8 comments:

  1. krásný outfit slušelo ti to:)) Mě se hrozně líbí ty balonky je to kouzelné:)
    A přeji ti krásný nový rok! Ať je lepší než předešlý:)

    ReplyDelete
  2. nádherná výzdoba a dokonalý outfit jako vždycky, ty jsi mistr detailů! Krásný nový rok i tobě!!<3
    Style by Eliza

    ReplyDelete
  3. Jste krasny, holky:))♥
    A Juli, jeste jednou vsechno nej nej nej do noveho roku:))♥

    CAPTURING MY LIFE blog

    ReplyDelete

Thank you for all your lovely comments!