January 5, 2016

OUTFIT/ KNITTED


This outfit was shot last week in December, when the sun was still shining and it looked like spring rather than winter. But now it's all white everything here in Vienna and it looks beautiful. Finally the real winter wonderland. Maybe some mountains would be great, but I am happy that there is at least those few centimeters of snow. Still I am really looking forward to February, when we're going to go skiing and snowboarding, because this month will be so exhausting. I have so much exams, I can't even think about something else than school. And what are your plans in January?
Otherwise my outfit is now really suitable for the weather out there. Finally I won't feel like a freak wearing a winter parka in 10 degrees. I also wanted to show two pieces I got for Christmas. It's this candy coloured sweater from Gant, which I totally fell in love with and that's already something, because I don't wear pink usually. Not that I don't like the colour, I even think it's cute, but it just doesn't suit me so much. It's also probably the fact that I look like a 12 year old without having to wear some childish colours. Anyway to make my outfit more fun (and childish) I took out another Christmas gift - this Fjallraven Kanken backpack. I really like its retro vibe and honestly I wasn't able to choose the colour, because they are produced in so many amazing combinations. But at the end I am more than happy. 
Have a nice first week of 2016!

Tento outfit byl focen minulý týden ještě v prosinci, když svítilo sluníčko a vypadalo to spíš jako na jaře než v zimě. Ale teď už je to tady ve Vídni jen samá bílá a vypadá to krásně. Možná by byl fajn ještě nějaké ty hory, ale stejně jsem ráda alespoň za těch pár centimetrů sněhu, co tu máme. Kromě toho se už nemůžu dočkat až v únoru pojedeme lyžovat, protože tento měsíc bude pro mě dost náročný z toho důvodu, že mám před sebou tolik zkoušek, že ani nedokážu přemýšlet nad ničím jiným než nad školou. A jaké jsou vaše plány na leden?
Jinak můj outfit je konečně přiměřený počasí a konečně se necítím jako blázen, který nosí v deseti stupních zimní bundu. Taky jsem vám chtěla ukázat dvě věci, které jsem dostala k Vánocům a mám z nich vážně velkou radost. Jako první je to tento cukrátkově zbarvený svetr od Gantu, do kterého jsem se úplně zamilovala a to už je vážně, co říct, protože normálně růžovou vůbec nenosím. Ne že by se mi ta barva nelíbila, dokonce si myslím, že je vážně pěkná a roztomilá, ale nejspíš to není tak moc moje. Možná je to také tím, že v podstatě vypadám na dvanáct i bez toho, abych musela nosit nějaké infantilní barvy. Tak či tak aby můj outfit byl trochu zábavnější (a infantilnější) vzala jsem si k tomu můj nový batoh od Fjallravenu. Moc se mi líbí jeho retro vzhled a upřímně jsem nebyla schopná si vybrat barvu, protože je vyrábějí v tak pěkných barevných kombinacích. Ale nakonec jsem víc než spokojená s mým výběrem.
Mějte krásný první týden roku 2016!


ZARA jacket and boots (similar)/ LEVIS jeans/ GANT sweater/ FJÄLLRÄVEN Kånken backpack


   

8 comments:

Thank you for all your lovely comments!