January 29, 2016

WISHLIST/ BABY PINK

BIK BOK baby pink sweats/ BONPRIX faux fur jackets and cap/ WEEKDAY tops and bra/ ASOS Vans sneakers

Lately I am so into baby pink colour. I can't really explain why, but I think that it just looks so cute. Ever since I saw this sweatshirt and sweatpants in Bik Bok, I've had it the whole time in my mind. I even tried it once in the shop here in Vienna and the material is so nice and comfortable. It would also look really amazing together with these Vans sneakers, which I adore. Honestly I can't wait for spring so that I could wear my white sneakers again. 
During the learning for my last exam this month, I like to take my mind off it with some online shopping. Of course I don't really shop, but I am just looking what I could reward myself with afterwards. The shoes are definitely on the list and because it's still winter some teddy coat would also be nice. I've been dreaming about a faux fur coat like these two from Bonprix for a long time now, but I couldn't really find some. The problem is that I don't know which one I like the most now. And as I don't wear jewellery so often, I would opt for a black leather cap instead. 
Who else would also like to wear something pink and comfy?

V poslední době se mi až nějak moc podezřele začala líbit světle růžová barva. Nevím, jak si to vysvětlit, ale asi to bude tím, že mi to prostě přijde roztomilý a od té doby, co jsem viděla tuhle mikinu a tepláky v Bik Bok, je nemůžu vyhnat z hlavy. Už jsem si je i jednou zkoušela v obchodě tady ve Vídni a ten materiál je tak příjemný. Myslím, že by to vypadalo super dohromady s těmito Vans teniskami, do kterých jsem se taky zamilovala. Upřímně už se nemůžu dočkat jara, abych zase mohla nosit moje bílé tenisky. 
Během toho učení na poslední zkoušku v tomto měsíci, si prostě někdy nemůžu pomoct a odreagovávám se online nakupováním. Samozřejmě nenakupuji doopravdy, ale jen se dívám, čím bych se mohla potom odměnit. Však to znáte. No a tyto tenisky jsou stoprocentně na mém seznamu. A když je ještě pořád ta zima, tak by se mi líbil i nějaký ten teddy coat. Už dlouho jsem takový hledala, ale buď mi ho vyprodali nebo se mi v nějakých detailech nelíbil. Teď je ten problém zase v tom, že netuším, jaká barva by byla lepší. Nakonec bych ale taky potřebovala tuto kšiltovku, jelikož normálně žádné jiné doplňky moc nenosím a ta by určitě každý outfit oživila.
Kdo další by rád něco růžového a pohodlného?


   

6 comments:

  1. Světlounce růžovou mikču bych brala hned :)

    ReplyDelete
  2. Úplně ti rozumím světle růžová je má oblíbená barva :) Mary Magdalene

    ReplyDelete
  3. Je moc hezká, ta starorůžová kolikrát skoro vypadá jako smetanová a krásně se kombinuje s šedou, černou a bílou! :)
    Getmovin by Deni

    ReplyDelete
  4. Světle růžová mikina je hezká!

    ReplyDelete

Thank you for all your lovely comments!