February 7, 2016

TRAVEL/ SAALBACH, HINTERGLEMM, FIEBERBRUNN


The week in the mountains wasn't so good at the end. Because of the bad weather we were skiing only one day and a half and then we had to go back home. Therefore I didn't manage to take more photos with my reflex camera, so here you have a few from my iPhone and GoPro camera at least.
The only day we could go skiing was Tuesday, but it was so hot (about 11°C) that it wasn't nice either. I haven't ever experienced such heat in the mountains. And on Wednesday it started snowing so much that the slopes weren't passable and we decided to go back home instead.
I hope you'll like the pictures!
Have a nice Sunday!

Týden na horách nám bohužel moc nevyšel. Kvůli počasí jsme si zalyžovali jen den a půl a ve středu už jsme jeli domů. Tím pádem jsem nestihla ani nafotit moc fotek na zrcadlovku a proto tu jsou aspoň fotky z mobilu a GoPro kamery. 
Jediný hezký den byl v úterý a to bylo až moc hezky, protože odpoledne bylo na svahu až 11°C a to už není moc příjemný. Takové teplo jsem na horách snad nikdy nezažila. No a ve středu už začalo sněžit, což by bylo super, ale za den napadlo kolem 15 cm sněhu. Sjezdovky byly nesjízdné a bylo to na úraz, tak jsme to neriskovali a radši jeli domů. 
Doufám, že se vám fotky budou líbit a snad jste aspoň vy měli lepší počasí na horách, pokud jste byli. Krásnou neděli!
PS.: Ve středu se můžete těšit na giveaway s produkty od Weledy! Pokud jste o nich ještě nečetli článek, tak se podívejte tady



   

8 comments:

  1. nádherné fotky! :) muselo tam byť krásne, len ma teda mrzí, že kôli počasiu vám to moc nevydalo :/

    P.S: Chcela by som ťa poprosiť či by si sa nešla pozrieť na blog mojej sesternici. Je to začínajúca blogerka a tvojej návšteve by sa veľmi potešila, poprípadne aj tvojmu komentáru. Ďakujem.
    http://partofnicol.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  2. Wow tak to sú krásne fotky! :) Dúfam, že budúcu zimu sa mi tiež podarí ísť niekde na týždeň do hôr a skvelo si zalyžovať :) A kochať sa takým krásnym pohľadom :)
    partofnicol.blogspot.sk

    ReplyDelete
  3. je to škoda, že vám to nevyšlo úplně jak jste si představovali, ale hory vypadají fakt nádherně :)!

    ReplyDelete
  4. Lyžovanie je tak krásny šport, škoda, že mám pred nim taký rešpekt od kedy som nešťastne spadla. Krásne fotky :)
    LILY OF THE VALLEY

    ReplyDelete

Thank you for all your lovely comments!