February 1, 2016

TRAVEL/ ST. ULRICH AM PILLERSEE



Yesterday we arrived in a small town called St. Ulrich near Saalbach, Austria. Honestly I couldn't wait to already be in the mountains. The whole January was all about learning for exams, so I really needed some relax. Unfortunately the weather isn't so nice to us. Although it looked quite promisingly yesterday, because it was snowing, today it transformed into rain and most of the ski lifts were closed. It was really bad, because when you're going to the mountains you expect that you will be able to ski, right? But at least we took a look around, went for a walk and shot some pictures.
If you're interested in how it looks in here and where we're staying, you can look at my Snapchat @julidvorak. I also post some pictures on my Instagram account, also under the nickname @julidvorak
Have a nice week and the first days of February!

Včera jsme konečně dorazili na hory do malého městečka St. Ulrich blízko Saalbachu. Upřímně už jsem se vážně nemohla dočkat. Celý leden jsem se v podstatě jenom učila, takže nějaký ten odpočinek vážně potřebuju. Bohužel nám ale počasí moc zatím moc nevychází. Když jsme včera přijížděli, tak sněžilo a vypadalo to nadějně, ale přes noc a celé dopoledne pršelo, takže byly dokonce zavřené i vleky. To nás samozřejmě všechny mrzelo, protože když se jede na hory, tak se snad bude i lyžovat ne? No nevadí, aspoň jsme si to tu dnes prohlédli, udělali si procházku a pár fotek.
Jak to tu vypadá a kde bydlíme jsem natáčela i na Snapchat, takže pokud vás to zajímá a chcete vědět víc, určitě se podívejte a přidejte si mě pod jménem @julidvorak. Pár fotek se určitě taky objeví na instagramu, kde mě najdete taky pod touto přezdívkou.
Krásný týden a začátek nového měsíce!



   

4 comments:

Thank you for all your lovely comments!