March 7, 2016

PROM


On Saturday we attended the annual prom of our grammar school in Vienna. I took a few photos for you, but unfortunately the quality isn't so good, because all of the pictures were taken on a mobile phone. Even so I hope you can at least imagine how it looked like. The location is always amazing, because it's held in a beautiful hotel near Schönbrunn and I always can't wait to be there again. 
Few days before I still hadn't had a dress to wear, but eventually I bought this simple white one with cut-outs on the sides. My high heels are from Mango, but they are really old. I was happy for them though, because thanks to their platforms I managed to walk in them much longer than I expected. I really like high heels generally, but we're not such great friends. My feet always hurt sooo much that I can't even stand. The clutch is from Zara, but I bought it last year. I still really love it. It's simple, yet interesting and beautiful. Finally I added some colour to my lips, to be exact an orange lipstick. I totally fell in love with the colour! So chic and funny.
What do you think? Have you already been to a ball this year?

V sobotu se ve Vídni konal každoroční ples gymnázia, kam jsem dříve chodila, takže jsem tam rozhodně nemohla chybět. Nafotila jsem pro vás pár fotek, bohužel nejsou zrovna v moc dobré kvalitě. Všechno je focené na mobil, ale i tak si snad dokážete udělat představu o tom, jaké to tam bylo. Lokace je vždy úžasná, protože se to koná v krásném hotelu blízko Schönbrunnu a na to se já pokaždé těším nejvíce. 
Co se týče outfitu, tak jsem ještě pár dní před tím žádné šaty neměla. Nakonec jsem si koupila tyto bílé jednoduché s průstřihy po stranách, jak jinak než v Zaře za úplně super cenu. Podpatky už mám nějaký ten rok z Manga a byly taky dobrá volba, protože díky platformě jsem na nich vydržela stát v rekordním čase. I když se mi podpatky moc líbí, tak to moc nejsou moji kamarádi. Většinou mě po 20 minutách začnou bolet nohy tak moc, že si pak stejně musím hned sednout nebo si je sundat. Psaníčko mám z minulého roku také ze Zary a je krásné, škoda, že se mi zrovna až tak nehodilo, ale bohužel už jsem nestihla žádné jiné najít. Nevadí, všechno nemusí být vždycky perfektní. Aby to nebyla taková nuda, tak jsem si alespoň vzala výraznou rtěnku v oranžové barvě, jelikož šperky moc nenosím.
Jak se vám líbí šaty? Už jste byli tento rok na nějakém plese?


  

8 comments:

  1. skvělý fotky:) ty šaty ti strašně sednou!:)
    www.andreykab.blogspot.cz

    ReplyDelete
  2. No páni, strašně ti to slušelo. Ty šaty jsou krásné, miluju bílé šaty :) a fotky jsou taky krásné :)

    Maris Novotná

    ReplyDelete
  3. Prekrasne saty si mala!


    Pozyvam na giveaway o balicek Nivea, Rimmel a ine! Tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/03/giveaway-bioderma-nivea.html

    ReplyDelete
  4. Moc vam to vsem sluselo!:))♥

    ReplyDelete

Thank you for all your lovely comments!