April 20, 2013

ONE WEEK IN AMSTERDAM

(all photos by me)

One week ago I was with my class in Amsterdam. The weather wasn't pleasant to us, though, but we were so much excited, what everything the city can offer and how beautiful it looks that it doesn't matter if it was raining. Expect the museums we visited, there were so many amazing places, where to go. 

For example you got the best food in Vapiano restaurants, which you can find here: one at Rembrandtplein and the other one near the Central station. Otherwise the prises aren't so nice. If you want to go out at night somewhere, I can recommend you Prime and Smokey bar and club that are located at Rembrandtplein. In Prime we got 3 bottles of champagne gratis, so you can imagine, how amazing it was!

I can't say any bad word about Amsterdam, because it's such a great and tolerant city, where everyone can speak english, really good actually and even a shop assistant, and all the people are very kind. Only one thing I didn't understand was that nobody was actually really dancing at the discos, we were the only one, who made the party, so it was a bit weird, but still so much fun! Have you been in Amsterdam yet? :)

Před týdnem jsem navštívila s mojí třídou Amsterdam. I když nám počasí moc nevyšlo, tak se nám toto město opravdu zalíbilo, hlavně kvůli tomu, jak krásně to tam vypadá. Kromě muzeí, v kterých jsme se byli podívat, je zde vážně spousta dalších úžasných míst, kam se dá jít.

Na příklad, nejlepší jídlo bylo v restauracích Vapiano, které můžete najít zde: jedno u Rembrandtplein a druhé blízko hlavního nádraží. Jinak ceny nejsou všude moc optimální. Pokud byste chtěli ale vyrazit někam večer, tak můžu doporučit Prime a Smokey bar and club, které se nachází na Rembrandtplein. Když jsme byli v Primu, tak jsme dokonce dostali 3 láhve šampaňského zadarmo, takže si dokážete představit, jak úžasné to bylo!

Po celém týdnu stráveném v Amsterdamu o něm nemůžu říct ani jedno špatné, jelikož je to tak úžasné a tolerantní město, kde všichni umí mluvit anglicky, a to opravdu dobře, dokonce i prodavačky, a všichni lidé jsou tam velmi milí. Jenom jednu věc jsem moc nepochopila a to, že skoro nikdo na těch diskotékách vlastně opravdu netancoval, takže my jsme byli jediní, kdo tam tu party teprve vytvořil. Bylo to zvláštní, ale i tak senzační! Už jste někdo byl v Amsterdamu? :)

Juli ♥

17 comments:

  1. Krásné fotky.:) Do Amsterdamu bych chtěla kvůli domu Anne Frank.

    ReplyDelete
    Replies
    1. v domě Anne Frank jsme byli a bylo to neskutečný, prostě jako kdyby tam ještě byla, taková tajemná atmosféra.. toto muzeum se mi taky líbilo nejvíce :) určitě doporučuju :)

      Delete
  2. jéj, krásne fotky :)
    ja idem prvýkrát do Amsterdamu budúci týždeň. neskutočne sa teším! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak to je super, rozhodně si to užiješ, je to tam krásný :)

      Delete
  3. I just love Amsterdam! X

    http://chictimes.blogspot.co.uk/

    ReplyDelete
  4. Pane jo, taky bych se tam chtěla podívat :)

    ReplyDelete
  5. aww amsterdam! Yes I must go there as soon as possible! it is so damn close to where I live...
    hope you enjoyed it there!


    www.ilatoudis.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Krásný fotky. Do Amsterdamu se chci už delší dobu podívat. Letos mi to snad vyjde.

    www.doubleexplosion.com

    ReplyDelete
  7. Looks like a great city. Would love to visit it !!

    ReplyDelete
  8. I love that place! Cool stores, restaurants and pubs! :)

    Check out my latest article!

    ReplyDelete
  9. Skvělé fotky! Do Amsterdamu bych se moc ráda podívala! :)
    Style Without Limits


    ReplyDelete
  10. Cool pics dear!

    I would like to invite you enter my Romwe Giveaway: you can win two pairs of leggings!
    Click here and enjoy! ;)

    ReplyDelete
  11. Tam jsem ještě nikdy nebyla, musí to tam být parádní :-)

    ReplyDelete
  12. Love your blog, keep it up!

    Check out my J'adore Dior give-away! X

    ReplyDelete
  13. Nádherné fotky, muselo byť super :)

    ReplyDelete
  14. love Amsterdam;))

    http://msanaweber.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. I would absolutely love to go to Amsterdam, and right now I'm in the process of convincing one of my friends to go with me in July! ;-) x

    ReplyDelete

Thank you for all your lovely comments!