April 30, 2014

OUTFIT/ SWEATPANTS!


Sweatpants, that is the question. Hot or not? I know that many of you don't like them and think that they don't belong to the streets, but my opinion is that everything can be trendy even if it's sweatpants, slippers, mules or something else. Just wear what you want and what you like, because that is the most important thing. Be yourself and be brave to show your true colours! 

Tepláky, to je otázka s velkým O. Ano nebo ne? Vím, že spoustě z vás se nelíbí a taky vím, že si nemyslíte, že patří do ulic, ale můj názor je takový, že všechno může být trendy, dokonce i když to jsou tepláky, pantofle, nazouváky nebo něco jiného. Prostě noste to, co chcete a to, co se vám líbí, protože to je to nejdůležitější. Buďte sami sebou a buďte odvážní ukázat vaše pravé já!
P.S.: Dneska už mám za sebou tři maturitní písemky a cítím se, jak vyždímaná houba. :D

ZARA sweatpants, shirt, bag, shoes/ M by MJ watch/ H&M earrings, bracelet/ ESSIE nail polish

9 comments:

  1. I když to jsou "jenom" tepláky, tak jsi je dokázala nádherně zkombinovat! Moc se mi to líbí. A i když já v teplákách moc ven nechodím a radši si dám ošoupané džíny, tak razím heslo, že pokud jsou ty tepláky kvalitní, tak někdy vypadají mnohem líp než to, co má někdo druhý na sobě...:)

    Style by Eliza.

    ReplyDelete
  2. Vypadá to skvěle! Sluší ti to :)

    ReplyDelete
  3. Tyjo, suprove jsi to zkombinovala a rozhodne to nevypada nijak teplakovsky :D kdyz jsou ty samotny teplaky super a jeste se k tomu pridaj dalsi prima veci, tak to vypada podle me sakra stylove :) taky jedny teplacky mam a rada v nich jdu treba do skoly, kde se pak cejtim pohodlne, at tam musim bejt jak dlouho chci :) ale je to neobvykly a pohledum se asi nevyhnes, ale s tim umime zit, zejo :D
    Dom by Dom

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja jsem na divny pohledy zvykla, i kdyz tady ve Vidni to zase tak casty neni :)

      Delete
  4. Za mě ANO, jak za tepláky, tak za zbytek outfitu! Taky se mi strašně moc líbí tvoje vlasy <3

    ReplyDelete
  5. tak tohle je moc super! a máš nádherný ombre!
    maturitní písemky mě čekaj zejtra a pak v pondělí a úterý..těšim se moc! :D

    ReplyDelete
  6. These pictures look really beautiful! I really like your outfit (:
    xxxx

    ReplyDelete

Thank you for all your lovely comments!