September 21, 2014

PICK OF THE DAY/ AUTUMN BASICS

ZARA khaki, grey and beige sweater/ F21 striped crop top/ H&M skirt, tanktop, white and grey t-shirt

It's time to think about some autumn essentials and what's more important than basics? I picked up some for you that I think are the right ones. I especially love the grey wrapped skirt, but unfortunately I don't know, where to find it, so if you know where I should be looking then please write me the brand's name below, thank you! But what I can't forget are these cozy and oversized sweaters. I am a really big fan of oversized tops and that's the reason why they should also have some place in my autumn closet. And what are your basics picks for this autumn? :)

Je na čase zamyslet se nad nějakými těmi podzimními nezbytnostmi a co je víc důležitější než basic kousky? Nějaké jsem pro vás vybrala, o kterých si myslím, že jsou to ty pravé. Především se mi moc líbí ta šedá zavinovací sukně, ale bohužel vůbec nevím, kde ji sehnat, takže jestli někdo ví, kde bych se měla dívat, pak mi prosím napište jméno značky do komentářů, děkuju! Ale co nesmím taky zapomenout jsou tyto příjemné a volné svetry. Volné topy jsou moje nejoblíbenější a to je taky ten důvod, proč by taky měly mít nějaké to místo v mém podzimním šatníku. A co jsou vaše oblíbené basic kousky na podzim? :)

9 comments:

  1. great selection! love<3

    www.bstylevoyage.blogspot.com
    xx

    ReplyDelete
  2. tie oversized svetre vyzerajú supr :)

    ReplyDelete
  3. Ta šedá sukně! Tak já podzim nepřežiju bez svetříků a pohodlných bot a šál! :)

    ReplyDelete
  4. super kousky, krásné barvy, basic jsou nej!!
    Style by Eliza.

    ReplyDelete
  5. potřebovala bych snad všechno! :D volné svetry jsou samozřejmostí a ta šedá sukně se mi taky hrozně líbí, ale ať hledám jak hledám, nikde jsem ji neviděla :/

    ReplyDelete
  6. Love it!

    XX
    www.floortjeloves.com
    www.facebook.com/floortjeloves

    ReplyDelete
  7. Tá dlhá čierna sukňa sa mi hrozne páči! :O ♥
    Tú šedú sukňu som videla na Bronke (My fashion square) tak možno ak sa tam dopátraš niečo nájdeš! :-)
    Dijoun&Klaudi

    ReplyDelete

Thank you for all your lovely comments!