November 7, 2014

NEW IN/ CHELSEA BOOTS AND HAT

MANGO chelsea boots/ H&M hat/ CHANEL nail polish

Chelsea boots and a classic black hat were two things that were really missing in my closet. Now I finally got one and you know how it is, when you buy shoes you craved for such a long time and then you find another one and they are even more amazing? Well that's what happened to me, too. Honestly I don't know if I'll be able to resist them. :D On the other hand the hat was a really great purchase! It fits me perfectly (that's a little miracle) and until now I didn't see any that would be nicer than this one. 

Chelsea boots a klasický černý klobouk jsou dvě věci, které mi vážně v šatníku chyběly. Teď je konečně mám a víte, jaké to je, když si koupíte nové boty, po kterých jste toužily tak dlouho, a pak najdete jiné a ty jsou snad ještě lepší, teda určitě lepší? No, tak to je to, co se mi také stalo. Po pravdě nevím, jestli jim odolám. :D Na druhou stranu tento klobouk byl vážně dobrá koupě! Perfektně mi sedí (to je tak trochu malý zázrak) a do této doby jsem ještě neviděla žádný jiný, který by byl hezčí než tento. 

ph/ by me ( Canon EOS 550D)

13 comments:

  1. Topánky sú super a klobúčik taktiež :-)

    ReplyDelete
  2. Včera jsem si tyto botky zkoušela, akorát od jiné značky, ale nějak mi neseděly, škoda, moc se mi líbí :)
    Blog by Veru

    ReplyDelete
  3. Ty chelsea vypadají úžasně, taky bych si takové chtěla koupit a klobouk už mám, teda mám už 3 :D a ráda je nosím :)

    Lucieswlife

    ReplyDelete
  4. Jooo ty botky jsem tam taky viděla a hned bych je bývalá brala, nekoupit si ten týden už jedny takove😊😊 vypadají fakt skvěle!

    ReplyDelete
  5. Wow, I love your boots and hat! Wish I had the same :)
    xxx Virginie

    ReplyDelete
  6. Parádní klobouk! :) Zrovna dnes jsem se po nějakém podobném taky sháněla, ale nemůžu najít žadný, co by mi perfektně seděl :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. děkuju :)) taky jsem žádný nemohla sehnat, tak jsem si ho nakonec objednala online a naštěstí sedí :)

      Delete
  7. Chelsea boots nemám, ale strašně se mi líbí a tyhle vypadají skvěle, takže si určitě nemyslím, že by to byla špatná koupě :) a ta fotka vypadá jak vystřihlá z WHI <3 :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ne že by to byla špatná koupě, jsou úžasný! nosím je moc ráda, ale objevila jsem ještě jedny, které se mi líbí mnohem víc, takže bych si bývala vzala ty, kdybych je našla dřív :D a jinak moc děkuju! :))

      Delete
  8. Černé chelsea a klobouk bych si taky přála. Zatím mám jen botky a na klobouk bohužel nemám odvahu... :-(

    ReplyDelete
  9. Ty chelsea jsou skvele!!! :) presne takove shanim, muzu se zeptat, kolik staly? :) a jeste..kde ses divala a za kolik byly ty lepsi? Diky :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Původně stály něco kolem 70€, ale já jsem je sehnala s 25% slevou :)) jinak ty druhé nejsou chelsea boots, ale jsou takové podobné.. ty jsem viděla v Zaře asi za 90€

      Delete
  10. Černé chealsea jsem nosila loni celou zimu, za mě je to skvělý kup a klobouk vypadá taky moc hezky.

    ReplyDelete

Thank you for all your lovely comments!