May 21, 2015

OUTFIT/ DENIM JACKET

52 (6 of 13)

As I wrote in the last post, I really love these boots. Even though the weather was really cold and damp today, I could at least wear them again. This time I paired them with my favourite biker jeans from Zara that I bought already in January in sales. They are really comfy and I wore them almost everyday after I got them. My another favourite piece is this denim jacket, which I got a week ago, but I already love it. It's so amazing, because I can wear it instead of my leather jacket, otherwise I would wear all black everything again. Or it's so amazing, because if you wear a white tee and black pants, then it will always look perfect with some blue denim. So if you don't have any denim jacket yet, you should definitely buy some!

Jak už jsem se v minulém článku zmínila, tyhle boty prostě miluju a i když bylo dneska vážně strašně hnusný počasí, zima a sychravo, tak jsem si je alespoň mohla vzít znovu. Tentokrát jsem je zkombinovala s mými oblíbenými biker džínami ze Zary, které jsem si koupila už v lednu ve slevách (ještě dávno před tou mánií, kdy je teď mají skoro všichni, achjo). Jsou vážně jedny z nejpohodlnějších, co mám a hned potom, co jsem si je koupila, jsem je ze sebe skoro nesundala. Nosila jsem je pořád. Mým dalším oblíbeným kouskem v šatníku je tahle džínová bundička, kterou jsem si sice koupila teprve minulý týden, ale už teď ji mám nejradši. Je super hlavně proto, že si ji můžu vzít místo kožené bundy, protože jinak bych byla zase celá černá. A nebo je super taky proto, že když si vezmete bílé triko a černé kalhoty, tak to s modrou džínovinou vypadá prostě vždycky hezky. Takže pokud vám džínová bundička v šatníku ještě chybí, určitě si ji pořiďte!



52 (8 of 13)


52 (1 of 13) 52 (2 of 13) 52 (12 of 13) 52 (9 of 13) 52 (7 of 13) 52 (13 of 13)
ZARA denim jacket, biker jeans, t-shirt and boots/ H&M hoodie/ ASOS backpack

ph/ by David Lamač

   

13 comments:

  1. perfektní kombo, takové na pohodu!:) moc se mi k tomu líbí i fotky v takovém duchu, prostě přirozenost a ten tvuj batoh asi zboznuju cim dal vic!!:)))).....jo a taky se nad tou mojí novou zrovna rozplývám, tak mrkni! ;))

    ReplyDelete
  2. Pěkný prostředí na fotky :) Super kombinace

    ReplyDelete
  3. Jo, jo, jo, prostě jo. Od hlavy až k patě super, vážně.

    Ela

    ReplyDelete
  4. Nevíš náhodou, jestli je tričko v Zaře ještě k mání? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bohužel už není, je z minulého roku z podzima :/

      Delete

Thank you for all your lovely comments!