August 10, 2015

LIFE NOTE/ SUNLIGHT


Sometimes it's better to stop for a while and just do nothing. Enjoy the little things. That's exactly what I did last week and I loved it. We went swimming, we read books, we talked a lot, laughed a lot, slept a lot, ate a lot, played cards, we were just lying around and listening to the silence in the morning and in the evening (because there were kids screaming the whole day otherwise). It's important to know when it's time to take a break. I always thought that when you do nothing the whole day then the day is wasted, but that's not true. You just have to know how to make the day special even though you are doing nothing special. The ordinary, everyday, simple things can also be beautiful and fulfilling. So I took it easy and enjoyed the sunrise in the morning, the singing birds, the sound of flowing water, the golden sunsets in the evening and the feeling of being free. 

Někdy je lepší se na chvíli prostě zastavit a nic nedělat. Užívat si ty maličkosti. To jsem přesně dělala já celý minulý týden a bylo to super. Chodili jsme plavat, četli jsme knížky, hodně si povídali, hodně se smáli, hodně spali, hodně jedli, hráli karty, jen jsme se povalovali a poslouchali to ticho ráno a večer (protože jinak tam křičely děti celý den). Je důležité vědět, kdy je ten čas udělat si pauzu. Vždycky jsem si myslela, že když ten den nebudu nic nedělat, bude ten den pak promarněný, ale to není pravda. Jen musíte vědět, jak z obyčejného dne udělat den neobyčejný. Každodenní, jednoduché věci se pak můžou stát něčím krásným a naplňujícím. Tak jsem to vzala zlehka a užívala si východ slunce každé ráno, zpívající ptáky, ten zvuk proudící vody, zlaté západy slunce večer a pocit volnosti.


ROXY bikini (old)

ph/ by David Lamač

   

8 comments:

  1. To je super, že sis tak užívala čas :)

    ReplyDelete
  2. Nádherné fotky a krásně napsáno, mám to tak úplně stejně! Miluji malé věci, které můžou udělat celý den neobyčejný! :) A ty jsi to pěkně vystihla :) jinak taky miluji večerní hraní karet! :)
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  3. Krásné fotky:)
    také mám nejradši dny, kdy nic nedělám a prostě jen odpočívám.
    Verranda

    ReplyDelete
  4. Nechápu lidi co je nebaví relaxovat na pláži :D Já bych tak mohla i pracovat :D:D
    Lenny Mali i Danmark

    ReplyDelete

Thank you for all your lovely comments!