September 20, 2015

A DAY AT WU



On Thursday we were at uni to settle a few things. You know it's slowly coming, all the exams, learning and classes. But it was such a beautiful and sunny day, so we rode there on bikes. Since I got this beautiful vintage bike from my boyfriend, I always can't wait to ride it again and I think I will never get sick of it. And what do you even think about our campus? It's so breathtaking, isn't it? If you want to see more, follow me on snapchat definitely (@julidvorak). I will be there almost everyday from now on, because I have an exam in two weeks. But it's not that bad to learn there, after all look at the picure below. :)
And who is wondering, which song I am playing all the time now, take a look at my facebook page. You will like it for sure!

Ve čtvrtek jsme byli na uni zařídit pár věcí. To víte, už se to všechno pomalu blíží. Ty zkoušky, učení a přednášky. Ale ten den bylo vážně krásně a teplo, takže jsme tam jeli na kolech. Od té doby, co jsem dostala od přítele tohle městské vintage kolo, se vždycky těším, až se na něm budu moct zase projet a myslím, že mě snad nikdy neomrzí. A co si vlastně vůbec myslíte o našem campusu? Je úplně dech beroucí, ne? Jestli chcete vidět víc, tak mě určitě sledujte na snapchatu (@julidvorak). Teď tam budu snad každý den, protože mám asi za dva týdny zkoušku. Ale ono to není vůbec tak špatný se tam učit, vždyť se podívejte na fotky. :)
Koho by taky ještě zajímalo, jakou písničku si teď pouštím pořád dokola, tak se podívejte i na můj facebook. Bude se vám určitě líbit!



MANGO pants/ PRIMARK top/ ASOS backpack/ CONVERSE sneakers/ ATALA bike

ph/ by David Lamač

   

9 comments:

  1. Tyhle rádoby formální kalhoty miluju :) Hezké! www.kristynablog.com

    ReplyDelete
  2. Naozaj skvelý bicykel, mne sa tak strašne páčia takéto bicykle, že až. :)

    Bari Bircak

    ReplyDelete
  3. krásný outfit a článek :)

    www.stylesolution.cz

    ReplyDelete
  4. Ten kampus vypadá fakt suprově! :) Ale to kolo, můj bože! :) A sluší ti to :)
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  5. Kolo je úžasný ! A kampus se mi líbí :)

    ReplyDelete
  6. krása... Ty kalhoty jsou úžasný! :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  7. Byla jsem v kampusu minulý rok se školou a moc se mi tam u vás líbilo! A to kolo mimochodem miluju <3

    ReplyDelete

Thank you for all your lovely comments!