October 9, 2015

OUTFIT/ KHAKI


Thank god it's friday! The last two weeks were really tough, but here I am again with new outfit post and a special app that you can read more about at the end of this post. 
With the change of the weather I sort of lost all my inspiration, so hopefully now when I have more time, I will try to find something that can boost my mind. This is also the reason I am wearing almost all black everything, but I really love this army vest that I got in sales, so I wore it under my leather jacket to make the outfit more special. 
Next days will also be pretty hectic, but in a good way, so I am looking forward to it. On Sunday I am going to Spartan Race to support my boyfriend and our fitness centre. It should be fun as always. If you're interested in seeing something dirty and muddy and more rough, then you should definitely check my Snapchat account on Sunday. (@julidvorak)
Have a nice weekend everyone!

Konečně je pátek! Poslední dva týdny byly vážně šílené, ale teď jsem zpátky s novým outfitem a také speciální aplikací, kterou vám představím na konci tohoto článku, tak určitě čtěte dál.
Se změnou počasí se u mě změnilo i to, že najednou nemám žádnou inspiraci, tak doufám, že odteď už to bude jen lepší a najdu něco, čím oživím svoje myšlenky. Nedostatek inspirace je taky ten důvod, proč mám na sobě skoro všechno v černé barvě. Naštěstí jsem našla doma ve skříni tuhle vestu, kterou jsem si koupila ve slevách a vzala jsem si ji pod mou koženou bundičku.
Další dny budou pro mě taky trochu hektické, ale v tom dobrém slova smyslu, takže se na to těším. V neděli jedu na Spartan Race do Koutů nad Děsnou, kde poběží skupina lidí z našeho fitka a s nimi i můj přítel, takže budu dělat takovou podporu jako vždycky. Bude to určitě zábava (hlavně pro mě teda :D), tak koho to zajímá a chce vidět něco trochu víc drsnějšího, tak mě určitě v neděli sledujte na Snapchatu (@julidvorak).
Mějte krásný víkend!



This new app I was talking about is calles HIWE and it's all about chatting. But not just like you know it from Facebook and other social media. It's based on the 90's chatting, but now you have it on your phone. You can create your own chat (they call it memo) about everything you want, for example travelling, fashion, photography etc. and through this memo you can get to know another people with same interests from all over the world. I think it's really interesting and fun. I already browsed through it and find some cool chats from people that live in Los Angeles or New York. 
I also created my own memo that you can find under the hashtag #julijuliblog. You can ask me anything there you want to know about me and my blog, so it's kind of and Q&A, but better, because I can answer you any time. My phone is always with me, so I can see it your questions right at the time you post them. 

Tato nová aplikace, o které jsem se předtím zmínila, se jmenuje HIWE a je to všechno o chatování. Ale ne o takovém, jaké znáte z Facebooku nebo jiných sociálních sítí. Je to založené na chatování ve stylu 90. let, jen to tentokrát máte u vás v mobilu. Můžete si vytvořit vlastní chatovací místnost (která se nazývá memo) o čemkoliv, co vás jen napadne, například cestování, móda, fotografie atd. a skrz toto memo tak můžete poznat lidi z celého světa, které zajímají stejná témata. Myslím, že je to něco nového, zajímavého a taky zábavného. Sama jsem už prošla úplně všechno a našla jsem pár super chatů z Los Angeles nebo New Yorku. 
Taky jsem vytvořila vlastní memo, které můžete najít pod hashtagem #julijuliblog. Můžete se mě tam zeptat na cokoliv, co vás o mně a mém blogu zajímá, takže je to v podstatě něco jako Q&A, ale lepší, protože vám můžu odpovědět kdykoliv. Telefon mám u sebe pořád, takže vaše otázky ihned uvidím, takže dostanete odpověď, co nejdřív to půjde. 

ZARA jacket/ LEVIS jeans/ BERSHKA vest/ COS top/ H&M hat and belt/ BAŤA shoes

ph/ by David Lamač

   

13 comments:

  1. Skvelej outfit Juli, ta bundicka je uzasna!:))♥

    CAPTURING MY LIFE blog

    ReplyDelete
  2. to je super vychytavka! a army vesta se mi pod bundou moooc líbí! jsem ráda, že zase postujes! uzivej!! :*
    Style by Eliza

    ReplyDelete
  3. Naozaj podarený outfit, páči sa mi tá kombinácia farieb, ale ten kožák sa mi zdá zbytočný (aj keď chápem, že ti bola asi zima). Každopádne, super! :)

    Bari Bircak GIVEWAY

    ReplyDelete
    Replies
    1. děkuju Bari <3 bez té bundičky by to určitě taky šlo, ale já jsem to měla v hlavě od začátku tak nějak spojené, že to navrstvím, když už je ten podzim :D

      Delete
  4. To vrstvenie je jednoducho úžasné!

    ReplyDelete
  5. Perfektní kombinace barev Julie :)) Krásný outift :)

    Style Solution

    ReplyDelete
  6. Outfit fakt skvělej! Líbí se mi jak jsi to doplnila vyčuhující vestou a ještě v mý oblbený khaki barvě <3 ...a na aplikaci mrknu ;)

    ReplyDelete
  7. jestli takhle vypadá nedostatek inspirace, tak ho chci hned teď! :D <3

    ReplyDelete
  8. Jé, tak to je super :) náhodou jsem narazila na Tvůj blog a moc se mi líbí, koukám že se jmenuješ stejně jako moje dcera :) ( krásné jméno !.) černá a šedá na podzim je prostě MUST HAVE :) Zvu Tě i na můj blog o módě a cestování, poslední článek je o putování Toskánskem : krásný den Mary Magdalene

    ReplyDelete

Thank you for all your lovely comments!