February 24, 2016

OUTFIT/ BASICS


Finally I had some time to go through all the photos from Prague that I visited for two days last week. On Thursday I met some blogger friends (Eliza and Anna) at a café for a lunch and it was so amazing to talk to someone who is also interested in the same things as you do. I have many great friends in Vienna indeed, but nobody has a blog or is a passionate photographer, so I was very happy that I could share my thoughts about all of this with the girls. Then we went to shoot some outfit pictures of course, so here you see the result. I didn't take many clothes with me to Prague and most of them were rather comfy, because I knew that we will walk the whole time through the city. But even so I felt really good in it and as you can see I love layering and huge scarfs in winter. 
And big thanks to Anna for these amazing pictures! It was great to meet you both, hope to see you again soon!

Konečně jsem se dostala k tomu, abych prošla fotky z Prahy, kterou jsem minulý týden na dva dny navštívila. Ve čtvrtek jsem se po dlouhém domlouvání konečně potkala s Eliškou a také s Aničkou. Byli jsme na obědě na Letné ve Farmě a myslím, že můžu určitě doporučit. Moc hezký interiér, super obědové menu a hlavně domácí limonády. Taky jsme si bezva popovídaly a byla jsem moc ráda, že jsem se mohla potkat s někým, koho zajímá to samé, co mě. Ve Vídni mám vážně skvělé kamarády, i takové, co zajímá móda, fotografie a design, ale nikdo z nich nemá přímo blog a ani není žádný vášnivý fotograf. Je to prostě super, když konečně potkáte ty vaše "spřízněné duše", které se v tom pohybují přímo stejně jako vy, nejspíš ještě trochu víc. To je pak úžasný poslouchat všechny jejich zážitky a vidět, že z nich vážně vyzařuje takové charisma, přesně, jak jsem si to představovala skrz jejich blog. Děkuju moc, že jsem vás mohla poznat holky! 
No a pak jsme samozřejmě musely jít taky vyfotit nějaké ty outfitovky. Takže tady vidíte výsledek. Do Prahy jsem si moc oblečení nebrala a většina z nich byla hlavně pohodlná, protože jsem věděla, že budeme stejně celou dobu chodit po městě. Ale i tak jsem se v tom cítila super a myslím, že to je přesně takové to moje. No a jak můžete vidět, tak jsem si tuto zimu očividně oblíbila vrstvení a obří šály. 
V příštích dnech se můžete těšit na nějaké random fotky z Prahy a další dva outfity.
Moc moc moc děkuju Aničce za krásné fotky!



ZARA coat, long sweater (similar), jeans, scarf/ CALZEDONIA silver socks/ REEBOK Classics sneakers


   

14 comments:

  1. ty seš kočičkaaaa! Bylo to nejvíc super a doufám, že jsme se neviděly naposled! :) <3 outfit se ti vážně moc povedl a je přesně jak říkáš, takový ten tvůj a já ho nejvíc miluju!:)

    ReplyDelete
  2. Skvelej outfit Juli!!:)) moc se mi libi ten dlouhy svetr:))♥

    ReplyDelete
  3. Moc se mi libi tvuj outfit! Tyhle strihy svetru se mi moc libi, bohuzel ale mam problem sehnat nejaky,, ktery neni az moc dlouhy :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. děkuju <3 jono, na nás šmouly je to s tou délkou někdy těžký :D

      Delete
  4. Juli jseš prostě boží! :)) Jsem ráda, že jsme se sešly a taky jsem si pak říkala jak to bylo super, že jsme všechny dost na stejný vlně:)) Tak snad se zas brzo uvidíme!<3

    ReplyDelete
    Replies
    1. jooo taky doufám, že se znovu někde potkáme! <333 :)

      Delete
  5. moc krásný outfit, hrozně ti to slušíí♥

    ReplyDelete
  6. Krásný layering, moc ti to sluší! <3

    ReplyDelete
  7. Ten svetr je úplně moc super! A celkově Ti to hrozně moc sluší))
    Mimochodem...přijde mi, že na nikom ty Reeboky nevypadají tak super jako na Tobě<3

    ReplyDelete
    Replies
    1. moc moc moc děkuju Danielko! od tebe to potěší! <3

      Delete

Thank you for all your lovely comments!