February 14, 2016

ROSÉ VALENTINE'S DAY


We've never really celebrated Valentine's day, but I shot some thematical pictures for you anyway and thought that I could write some words on what I actually think about it.
I really like festive days. Not only you don't have to go to school when it's a saint's day, but you also have time to spend the day with your loved ones. And that's what Valentine's day means for me. I am always very happy when I have some time to experience something new, find new places or also the old ones and to relax in this way. I like to visit various cafés with my friends. We're trying new cakes and coffees, we're talking and laughing. With my boyfriend I like to go to the cinema, drink wine and eat a delicious dinner somewhere or go for a walk around the city and in the nature. It's definitely enough for me to be happy, to clear my mind and to find new inspiration and energy. 
And what does Valetine's day mean for you?

Tento den nikdy moc neslavíme, ale stejně jsem pro vás dneska nafotila alespoň pár tématických fotek a řekla jsem si, že bych mohla napsat pár slov, co si o tom myslím. 
Celkově mám všechny svátky ráda. Nejenom že, když jsou ve všední den, tak odpadá škola, ale také pro to, že je vždycky čas na to, být s těmi nejbližšími a užít si den volna společně. A to pro mě znamená i Valentýn. Vždycky jsem ráda, když mám chvilku času na to, zažít něco nového, podívat se na nová místa a nebo i na ty stará, a tak si odpočinout. S kamarády také moc ráda chodím do nejrůznějších kaváren, zkoušíme nové druhy dortíků a kafíček, povídáme si a smějeme se. S přítelem zase nejraději chodím do kina, někam na víno a na oběd nebo večeři, a nebo na procházky po městě a v přírodě. To mi stačí k tomu, abych byla šťastná, přišla na jiné myšlenky a zase načerpala novou inspiraci a energii. 
A co znamená Valentýn pro vás?

RAD sweatshirt/ MANGO pants old/ ZARA heels old

ph/ by David Lamač

   

9 comments:

  1. Valentýn jde sice úplně mimo mě, ale vidím určitá pozitiva na všudypřítomnosti růžové :D Ta mikina je láska<3

    ReplyDelete
  2. lovely look! happy v day!

    www.bstylevoyage.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Ty máš tak úžasné vlasy! <3 Nádherné fotky. Ja Valentín neprežívam vôbec :D
    WITH GREY WOLF

    ReplyDelete
  4. Člověk se má radovat z maličkostí a přesně tak to má být! Já mám procházky v přírodě také moc ráda :) A objevování nových zákusků dortíků a kaváren také! A ty fotky jsou boží ♥

    ReplyDelete

Thank you for all your lovely comments!